Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Drumul spre Padiș, asfaltat doar până la limita cu Bihorul

Acestea vizează un sector de 4 km al DJ 763 de pe teritoriul Clujului cuprins între pozițiile kilometrice 35 și 39.
Șoseaua a fost afectată de alunecări de teren de pe versanți și de viituri | Foto: CJ Cluj

Consiliul Județean (CJ) Cluj a demarat lucrările de întreținere pe Drumul Județean 763 Doda Pilii – Ic Ponor – limită cu județul Bihor.

Acestea vizează un sector de 4 km al DJ 763 de pe teritoriul Clujului cuprins între pozițiile kilometrice 35 și 39. „Desfășurăm concomitent lucrări pe mai multe drumuri județene, astfel încât circulația rutieră să se realizeze în condiții normale și de siguranță la nivelul întregului județ.

Ne propunem să menținem drumurile județene în cele mai bune condiții, chiar dacă natura și vremea se dovedesc uneori potrivnice, mai ales în zona de munte”, a spus Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Acestea vizează un sector de 4 km al DJ 763 de pe teritoriul Clujului cuprins între pozițiile kilometrice 35 și 39.

Necesitatea executării acestor lucrări de întreținere de pe DJ 763 a fost determinată de alunecările de teren de pe versanți și de viiturile înregistrate la sfârșitul anului trecut.

Urmează a fi derulate operațiuni de înlăturare a criblurii de pe carosabil, degajarea pământului și a materialului pietros rezultat în urma alunecărilor de teren de pe versanți și a viiturilor.

Alte lucrări vizează desfundarea și curățarea șanțurilor, rigolelor și a podețelor, decolmatarea camerelor de cădere, asigurarea esteticii rutiere prin tăierea lăstărișului și a vegetației din zona drumului, înlocuirea de parapete deteriorate.

“Lucrările sunt finanțate din bugetul instituției. Sectorul de drum Doda Pilii – Ic Ponor a fost asfaltat până la limita județului, în cadrul unor lucrări de modernizare şi reabilitare derulate de CJ Cluj.

Sectorul de drum Ic Ponor – Padiş, rămas neasfaltat, nu se situează pe raza judeţului, deci, nu face parte din reţeaua de drumuri administrată de CJ Cluj”, au transmis reprezentanții instituției.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Pasajul suprateran din Oșorhei (la ieșirea spre Cluj) se face din fonduri europene

Articolul următor
10 locuri sunt disponibile în echipa „Măcelari de elită”, care va reprezenta România la cel mai prestigios eveniment mondial în domeniu, WBC, programat anul viitor, la Paris.

Măcelarii de elită ai României se vor antrena la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share