Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cinema City, MINA Pop-Up și magazinele, deschise a doua zi de Paște la Iulius

De Paște ne întâlnim cu bucurie și recunoștință pentru a celebra nu doar renașterea primăverii, ci și valorile care ne definesc și aduc comunitatea împreună.

De Paște ne întâlnim cu bucurie și recunoștință pentru a celebra nu doar renașterea primăverii, ci și valorile care ne definesc și aduc comunitatea împreună.

Ca în fiecare an, de Paşte, Iulius Mall Cluj are un orar special. Sărbătorile pascale sunt un prilej pentru a petrece mai mult timp alături de cei dragi, astfel că, în perioada următoare, Iulius Mall Cluj are un program special.

Sâmbătă, 4 mai, ai timp să achiziționezi ultimele produse de pe lista de cumpărături deoarece, atât magazinele din Iulius Mall, cât și Auchan sunt deschise până la ora 18:00. Duminică, în prima zi de Paște, magazinele și hipermarketul sunt închise.

MINA Pop-Up, Museum of Immersive New Art, unul dintre cele mai inovatoare spații culturale din România, va fi deschis sâmbătă, conform programului obișnuit – 12:00-21:00.  Iar în a doua zi de Paște sunteți așteptați să descoperiți primul spațiu imersiv din Cluj Napoca, în intervalul orar 14:00-20:00.

Cinema City vă așteaptă sâmbătă la film, în intervalul orar 10:00-18:00, iar în a doua zi de Paște de la ora 10.30, până la 23.00. De luni, programul revine la normal: 10:00- 22:00.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Românca Tincuța Marin magnetizează vizitatorii Bienalei de Artă de la Veneția

Articolul următor

S-a lansat licitația pentru modernizarea drumului Padiș – Ic Ponor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share