Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Universitatea din Oradea îi așteaptă pe viitorii absolvenți la „Târgul Facultăților”

~ai-b53290a1-72b8-48c6-b6e0-8617263012b7_

Liceeni, părinți și profesori sunt invitați să ia parte la cea de a patra ediția a „Târgului Facultăților”. Evenimentul, organizat de Universitatea din Oradea, în parteneriat cu Uniunea Studenților Orădeni și Consiliul Județean al Elevilor Bihor, este dedicat, în primul rând, celor interesați să urmeze o facultate la Oradea.

„Târgul Facultăților” se va desfășura în zilele de 20 și 21 mai 2024, între orele 14:00-20:00, în Campusul central, la Biblioteca Universității din Oradea.

„Evenimentul dă viitorilor absolvenți posibilitatea de a interacționa, în mod direct, cu reprezentanții facultăților Universității din Oradea”, precizează organizatorii.

În acest cadru, oaspeții „Târgului Facultăților” vor avea ocazia de a afla mai multe informații despre programele de studii oferite lor de facultățile Universității din Oradea, despre burse, precum cele Erasmus + sau stagii de studii la universități membre ale alianței europene EU GREEN etc. Vizitând „Târgul Facultăților”, elevii vor putea să ia parte la diverse workshop-uri ori sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Mai multe informații despre „Târgul Facultăților” de la Universitatea din Oradea pot fi aflate pe site-ul UO https://admitere.uoradea.ro/ro/noutati sau la Biroul Admitere.365.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a lansat licitația pentru modernizarea drumului Padiș – Ic Ponor

Articolul următor
Transilvania IT Cluster (TITC) anunță finalizarea proiectului "2023 Cluj Innovation Year", un program amplu ce a reprezentat un punct de referință în susținerea inovației și a dezvoltării durabile în ecosistemul de afaceri din România. 

Final de proiect ”2023 Cluj Innovation Year"

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Direcția Județeană de Statistică a anunțat dinamica autorizațiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidențiale în martie și în primul trimestru din 2024.
Citeste mai mult

Își revine piața rezidențială a Clujului

Direcția Județeană de Statistică a anunțat dinamica autorizațiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidențiale în martie și în…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share