Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Conducerea Regiunii Nord-Vest a sărbătorit Ziua Europei la Beclean

Echipa ADRNV a celebrat ziua Europei la Beclean, un oraș în care la fiecare pas se pot observa rezultatele deosebite ale proiectelor cu finanțare europeană ce au fost implementate în ultimii 15 ani.
Gestionarii finanțărilor europene din regiune au fost prezenți la manifestare | Foto: CJ Bistrița-Năsăud

Finanțarea europeană a contribuit la dezvoltarea turismului și a transportului nepoluant în oraș, conform Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV).

“Echipa ADRNV a celebrat ziua Europei la Beclean, un oraș în care la fiecare pas se pot observa rezultatele deosebite ale proiectelor cu finanțare europeană implementate în ultimii 15 ani. Cu sprijinul fondurilor europene acest oraș are astăzi o rețea de transport public nepoluantă și a devenit o destinație turistică ce atrage sute de mii de turiști”, potrivit conducerii ADRNV.

  Echipa ADRNV a celebrat ziua Europei la Beclean, un oraș în care la fiecare pas se pot observa rezultatele deosebite ale proiectelor cu finanțare europeană ce au fost implementate în ultimii 15 ani.  

La sărbătorirea Zilei Europei și Zilei Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel De-Al Doilea Război Mondial au luat parte autorități județene și locale. “În orașul Beclean am celebrat această zi cu o încărcătură simbolică deosebită, un loc magnet al fondurilor europene și al dezvoltării.

Becleanul este pe primul loc la atragerea de fonduri europene din Europa, exemplu de bune practici, iar județul nostru, pe primul loc la atragerea de fonduri europene din țară, în exercițiul financiar care tocmai s-a încheiat.

O dovadă că aderarea la Uniunea Europeană a fost un pas extrem de important și benefic pentru noi toți. România nu ar fi putut să fie unde este acum fără acest statut de membru al UE”, a spus președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

   

Primarul Nicolae Moldovan a marcat prezența șefului județului, a prefectului Teofil Cioarbă, reprezentanților Brigăzii 81 Mecanizate, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului de Jandarmi Județean, ADRNV. “Aceștia au făcut posibilă implementarea tuturor proiectelor europene pentru comunitatea noastră”, a motivat edilul Becleanului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Festivalul de teatru "Aproape" de la Baia Mare, ediția a II-a, în primele zile

Articolul următor
Târgul Produs de România (TPR) este unicul festival desfășurat între Nistru, Dunăre și Someș care reunește artizani, producători și procesatori de preparate alimentare realizate după datina străbună, artiști și ansambluri folclorice din întreaga țară

Produs de România a început pe ploaie la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share