Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

UMF Cluj Technology Transfer Days

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca revine pentru a treia oară cu evenimentul UMF Cluj Technology Transfer Days, în cadrul proiectului „PROGRES – Creșterea performanțelor cercetării științifice, susținerea excelenței în cercetare și a inovării în medicină”.

UMF Cluj Technology Transfer Days va avea loc în 14 mai 2024, în clădirea de pe strada Gh. Marinescu nr. 23, parter,  între orele 9:30-17:00 și va continua a doua zi cu activități ce se vor desfășura între orele 9:00-17:00.

Vor fi organizate cu această ocazie  o serie de standuri expoziționale pentru a facilita întâlniri și sesiuni de matchmaking între profesioniști și cercetători, cu scopul de a încuraja crearea de noi colaborări între mediul privat și cel universitar, în domeniul medical.
Pe parcursul celor două zile, vor fi prezentate rezultate ale cercetării desfășurate în cadrul universității noastre – brevete de invenție/cereri de brevet de invenție, precum și infrastructura și serviciile oferite de Centrul de Cercetări pentru Medicină Avansată – MedFUTURE, Centrul de Cercetări pentru Genomică Funcțională, Biomedicină și Medicină Translațională, Centrul de Cercetare în Reabilitare Orală Complexă și Centrul de Cercetare a Stresului Oxidativ și a Biocompatibilității unor Produși Naturali și de Sinteză.

A doua zi la UMF Cluj Technology Transfer Days

În data de 15 mai, evenimentul va găzdui Salonul Alianței Universitare G6-UMF. Această manifestarea va reuni prezentările unor invenții realizate de grupuri de cercetare ale universităților membre ale Alianței Universitare G6-UMF: Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George E. Palade” Târgu Mureș, Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara și Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova.
UMF Cluj Technology Transfer Days se adresează atât comunității academice a universității noastre (cadre didactice, cercetători, doctoranzi, studenți), cât și membrilor celorlalte universități clujene, companiilor private și tuturor celor interesați de domeniul cercetării și inovării în medicină și farmacie.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BERD, finanțări de peste 1 mld. euro pentru infrastructura municipală

Articolul următor

Tehnodomus și Medical Logistic Mall vor reabilita Spitalul Municipal din Arad

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, anunță că Gaël Hili a fost numit Președinte și CEO de către Consiliul de Administrație începând cu 1 octombrie 2024. Hili se va alătura echipei de management din cadrul grupului Syngenta și își va desfășura activitatea în Tel Aviv.
Citeste mai mult

Președinte nou la ADAMA: Gaël Hili

ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, a anunțat că Gaël Hili este numit de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share