Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Global Med Care țintește afaceri de 6 milioane de euro

Compania Global Med Care (GMC) este înființată de doi foști manageri din industriile farma și dispozitive medicale, Emil Sâncrăian și Bogdan Haș.

Antreprenorii clujeni au ca scop transformarea modului în care se abordează specialitățile chirurgie, chirurgie plastică și dermatologie în România. Obiectivul lor este de a introduce tehnologii de ultimă oră și tratamente inovative, facilitând accesul profesioniștilor din domeniul medical și al pacienților la acestea, cu afaceri estimate la peste 6 milioane de euro până la finele lui 2026.

Sâncrăian și Haș au coagulat 15 companii globale de top pe care GMC le va reprezenta în România, fiind incluse într-un sistem de promovare medicală, distribuție și educație medicală. „Principala problemă pe care am observat-o este lipsa soluțiilor complete și ineficiența anumitor soluții actuale. Ne propunem să remediem aceste aspecte, aducând tehnologii și soluții terapeutice noi în România”, anunță Haș.

În dermatologie și chirurgie plastică, două tehnologii de ultimă oră atrag atenția: o nouă generație de lasere pentru rejuvenarea facială și un tratament pentru a revitaliza și regenera pielea îmbătrânită la nivel celular.

„Ne propunem să dezvoltăm un consiliu al experților din domeniile chirurgie generală, chirurgie plastică și dermatologie, inclusiv medici cu experiență în elaborarea programelor de educație medicală. Colaborăm cu universitățile de medicină și farmacie pentru a sprijini asociațiile studențești în organizarea de training-uri și workshop-uri hands-on”, a spus Sâncrăian.

În 2025, antreprenorii își propun să se se extindă în Republica Moldova, Ungaria, Serbia și Bulgaria.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
În aprilie 2024, GBAB a întâmpinat 57.000 de vizitatori, stabilind un record de aflux pentru această lună de primăvară, când colecția de plante bulboase este în plină înflorire.

Record la Grădina Botanică din Cluj: 57.000 de vizitatori într-o lună

Articolul următor

Genoveva Turcu anunță primul ROAD SHOW românesc al investitorilor din Dubai

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share