Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Record la Grădina Botanică din Cluj: 57.000 de vizitatori într-o lună

În aprilie 2024, GBAB a întâmpinat 57.000 de vizitatori, stabilind un record de aflux pentru această lună de primăvară, când colecția de plante bulboase este în plină înflorire.

Grădina Botanică Alexandru Borza (GBAB) a Universității Babeș-Bolyai a înregistrat cifre record de vizitatori în perioada de înflorire a lalelelor.

“În aprilie 2024, GBAB a întâmpinat 57.000 de vizitatori, stabilind un record de aflux pentru această lună de primăvară, când colecția de plante bulboase este în plină înflorire. În două zile au fost peste 5.000 de vizitatori zilnic, atingând un alt record de 5.350 de vizitatori într-o singură zi.

Cu peste 40.000 de bulbi de lalele, zambile și narcise plantați în toamna anului 2023, vizitatorii au avut ocazia să se bucure de un spectacol de culori unic. Activitățile interactive, precum tururile ghidate tematice, programele educative pentru copii și atelierele axate pe explorarea lumii plantelor, au amplificat experiența vizitatorilor”, potrivit GBAB.

„Suntem încântați de interesul crescut al publicului și îi așteptăm pe toți și în perioada următoare să descopere și să se relaxeze în mijlocul colecțiilor noastre variate de rododendroni, azalee și cepe ornamentale. Îi invităm, de asemenea, să admire diversitatea arborilor și arbuștilor din toate colțurile lumii, care acum sunt în plină floare”, a declarat directorul GBAB, Mihai Pușcaș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proiecte de mobilitate urbană în județele Transilvaniei

Articolul următor

Global Med Care țintește afaceri de 6 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share