Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

România participă cu trei crame la London Wine Fair 2024

Centrul de expoziții și târguri Olympia din West Kensington, Londra și-a deschis ediția din 2024 a London Wine Fair 2024. Târgul de Vinuri de la Londra este considerat de unii drept cel mai important eveniment din calendarul industriei băuturilor. Cu toate acestea, cramele românești nu s-au grăbit să participe, deși premianții Wine Travel Awards vor avea cu această ocazie ceremonia de acordare a distincțiilor.

Vinuri de la Jidvei, Gramophone, vinuri din Franța și Noua Zeelandă, alături de vinurile italienilor de la Tenuta Manolo, ale georgienilor de la Shumi Estate, ale moldovenilor de la Wine of  Moldova vor fi oferite spre degustare de reprezentanții Wine Travel Awards.

 

 

România la London Wine Fair

Deși ne bucurăm de o mare diversitate geografică, cu podgorii capabile să producă aproape orice soi de struguri și crame dotate cu tehnologii noi și eficiente, singurii participanți din țară la această amplă manifestare dedicată vinurilor sunt trei crame. Este vorba despre Cramele Recaș, Domaine Dumetrier și Moșia Galicea Mare. Banatul, Muntenia și Oltenia au câte un reprezentant, în vreme ce Moldova și Transilvania ratează experiența. Nici moldovenii nu stau mai bine, căci la Londra sunt prezente doar două crame, Apriori Wine din Chișinău și Rădăcini, de la Cricova.

O ediție de referință

London Wine Fair 2024 este considerat de organizatori cel mai mare eveniment din ultimii ani, cu peste 336 de expozanți înscriși din 30 de țări. „Aceștia includ agenții principali ai Regatului Unit, organisme generice, care acoperă Lumea Nouă și Vechea, inclusiv regiunile emergente interesante, mărci mari, și jucători de nișă. Multevor fi prezentate pe piața din Marea Britanie pentru prima dată. Târgul va găzdui și alte câteva categorii de băuturi în plină dezvoltare, de la No & Lo la Sake, alături de o multitudine de băuturi spirtoase, beri și cidru. Târgul de vin din Londra este renumit pentru conținutul său inovator și de actualitate, iar anul acesta va fi creată de noi funcții și inițiative menite să provoace, să informeze și să distreze” spune SALLY BISHOP pe site-ul dedicat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

DP World marchează 20 de ani de prezență în România prin inaugurarea terminalului de la Aiud

Articolul următor
Pe 11 iunie, te aşteptăm la conferinţa „Deștepți cu banii", eveniment organizat de Iulius Mall Cluj cu sprijinul BCR, la Wonderland Cluj Resort.

Iulius Mall Cluj organizează conferința „Deștepți cu banii", la Wonderland Cluj Resort.

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share