Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Iulius Mall Cluj organizează conferința „Deștepți cu banii”, la Wonderland Cluj Resort.

Pe 11 iunie, te aşteptăm la conferinţa „Deștepți cu banii", eveniment organizat de Iulius Mall Cluj cu sprijinul BCR, la Wonderland Cluj Resort.

Vrei să înveți de la cei mai buni experți financiari din România cum să îţi gestionezi eficient bugetul? Pe 11 iunie, te aşteptăm la conferinţa „Deștepți cu banii”, eveniment organizat de Iulius Mall Cluj cu sprijinul BCR, la Wonderland Cluj Resort.

Cum să îți gestionezi bugetul și să faci economii, cum să te pregătești pentru investiții inteligente, cum să gestionezi riscurile, cum să investești în acțiuni, obligațiuni și alte instrumente financiare sunt o parte dintre întrebările la care poţi afla răspunsurile la conferința „Deştepţi cu banii”, organizată de Iulius Mall Cluj, la Wonderland Cluj Resort, pe 11 iunie, de la ora 13:30.

Conferința este dedicată antreprenorilor și persoanelor care vor sa își investească într-un mod inteligent economiile şi să îşi construiască un viitor financiar sănătos.

Iancu Guda – expert financiar, autor și producător al emisiunii ,,Bani în mișcare”, Laura Hexan – Global Capital Markets, Head of Retail Sales BCR și Horia Braun – CEO Erste Asset Management vor susține o sesiune extinsă de educație financiară, care îi vor aduce pe cei prezenți cu un pas mai aproape de realizarea obiectivelor de economisire și investiții.

Până pe 21 mai, biletele pot fi achiziționate de pe platforma iabilet.ro la prețul special de 75 de lei, iar ulterior prețul va fi 90 de lei, incluzând masa și cocktail la finalul conferinței.

Evenimentul este organizat de Iuliud cu sprijinul BCR, cu misiunea de a normaliza, la nivelul societății românești, conversațiile despre bani, planificare și independență financiară. BCR a depășit pragul de 1 milion de români care au trecut prin programele de educație financiară ale băncii – Școala de Bani și Coaching Financiar.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

România participă cu trei crame la London Wine Fair 2024

Articolul următor

Când și cum pot fi retrași banii din Pilonul II de pensii private

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share