Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

DP World România deschide o nouă filială și își extinde aria de activitate în România la One Cotroceni Park, în urma consultanței CBRE

One United Properties (BVB: ONE), principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, anunță că DP World România, lider global în soluții logistice și lanțuri de aprovizionare, își extinde operațiunile în România și deschide o nouă filială în clădirea de birouri de clasă A One Cotroceni Park. Noul contract imobiliar de închiriere a beneficiat de consultanța eficientă a CBRE România și are o durată de 10 ani, pentru o suprafață de 700 de metri pătrați.

Comerțul este esența economiei globale, creând oportunități și îmbunătățind calitatea vieții oamenilor din întreaga lume. DP World există pentru a facilita fluxul comerțului global, schimbând ceea ce este posibil pentru clienții și comunitățile pe care le servește. Cu o echipă dedicată, diversă și profesionistă de peste 108.000 de angajați care activează în 74 de țări de pe șase continente, DP World duce comerțul la un alt nivel, cu lanțuri de aprovizionare perfect adaptate pentru viitor. În România, DP World și-a început operațiunile în 2004 odată cu cel mai important terminal de containere de la Marea Neagră. Deschiderea unui birou în One Cotroceni Park este o mișcare determinată de extinderea activității logistice a companiei în România, marcată de o nouă filială de expediere de mărfuri în București.

CEO-ul DP World România, Cosmin Cârstea, și-a exprimat încrederea în această nouă inițiativă, subliniind importanța unui mediu de lucru sustenabil și inovator pentru creșterea afacerii pe care o reprezintă: „Echipa noastră din România, formată din profesioniști talentați și dedicați, a fost întotdeauna în centrul activității noastre. Ne mândrim cu fiecare membru al echipei și suntem recunoscători pentru contribuția fiecăruia la atingerea obiectivelor noastre de când am intrat pe piața românească în urmă cu douăzeci de ani. Decizia de a deschide un birou la One Cotroceni Park reprezintă un pas important în strategia noastră de creștere. Mediul de lucru de ultimă generație și facilitățile sale se aliniază perfect cu nevoile noastre operaționale și susțin creșterea noastră în regiunea Europei de Est.”

Mihai Păduroiu, CEO al Diviziei de Birouri la One United Properties, a adăugat: „Suntem încântați să urmăm bun venit DP World la One Cotroceni Park. Acest parteneriat subliniază angajamentul nostru de a oferi medii de lucru sustenabile, de talie mondială, care răspund nevoilor în continuă evoluție ale afacerilor moderne. Credem că abordarea noastră inovatoare și amplasamentul avantajos al clădirii vor sprijini semnificativ extinderea și succesul DP World.”

One Cotroceni Park este recunoscut ca un hub de birouri de referință, cu un angajament remarcabil față de sustenabilitate și bunăstarea angajaților. Parcul de afaceri găzduiește sediile multor companii internaționale și locale renumite, active în domeniul tehnologiei, IT, logisticii, energiei și producției, și s-a conturat ca noua comunitate modernă de birouri pe harta Bucureștiului. Certificările LEED Platinum și WELL Health and Safety atestă sustenabilitatea dezvoltării și impactul minim asupra mediului, precum și bunăstarea chiriașilor, oferind nu doar spații de lucru verzi, ci și o gamă largă de facilități în incintă, toate concepute pentru a sprijini productivitatea și sănătatea ocupanților săi. Proiectate pentru a îmbunătăți experiența angajaților, spațiile de lucru din One Cotroceni Park sunt dotate cu tehnologii moderne, cum ar fi iluminatul LED, HVAC și lifturi de mare viteză. În plus, o gamă variată de facilități, inclusiv opțiuni de alimentație, săli de fitness și servicii esențiale, cum ar fi farmacie și curățătorie chimică, contribuie la un mediu de lucru holistic.

„Suntem încântați că am facilitat această mutare strategică pentru DP World România. Noul birou al companiei reflectă planurile sale ambițioase de extindere și consolidare a poziției de jucător cheie în industria logistică din România. Designul inovator al One Cotroceni Park, cu elemente de sustenabilitate de cea mai bună calitate și un mediu de lucru colaborativ, se aliniază perfect cu viziunea DP World România. Această nouă locație va spori fără îndoială eficiența și comunicarea echipelor, contribuind la succesul continuu al companiei în regiune”, a explicat Ana Vicoveanu, Consultant A&T Office pentru CBRE România.

Investițiile DP World făcute în Europa în ultimii ani au inclus programe de extindere a porturilor în șase dintre cele 11 terminale majore de pe continent, inclusiv Anvers (Belgia), Novi Sad (Serbia) și London Gateway (Marea Britanie). DP World a investit peste 200 de milioane de euro în România, începând din 2004, suma incluzând și granturi de la Uniunea Europeană.

Pe plan local, datele CBRE arată o nouă tendință favorabilă care modelează piața logistică: interesul crescut (din partea dezvoltatorilor și chiriașilor) pentru terminalele intermodale care leagă căile ferate de porturile maritime, pe măsură ce România s-a alăturat parțial zonei Schengen și controalele la frontierele aeriene și maritime interne au fost eliminate începând cu 31 martie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

MHP – A Porsche Company, de 10 ani în România

Articolul următor

Perspectiva experților internaționali care predau programul Executive MBA la Transilvania Executive Education

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share