Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fırat Elhüseyni, noul Președinte și Director al Ford Otosan Craiova

Începând cu data de 1 iunie, Fırat Elhüseyni va fi numit în funcția de Președinte și Director al Ford Otosan Craiova, înlocuindu-l pe Müjdat Tiryaki, care va prelua noi responsabilități la sediul central al companiei din Turcia, în calitate de Next Generation Manufacturing Lead, a anunțat astăzi compania. 

Elhüseyni și-a început cariera la Ford Otosan ca inginer de proces la Secția de Caroserii a fabricii Ford Otosan Gölcük în aprilie 2002. Pe parcursul carierei sale de 22 de ani, Fırat a petrecut 6 ani în China, Vietnam și Rusia și a lucrat, de asemenea, la uzinele din Kocaeli și Eskişehir în Turcia.

Această experiență i-a permis să colaboreze cu echipe multinaționale Ford în medii diverse. A fost implicat în proiectarea, instalarea, punerea în funcțiune, lansarea și operarea liniilor de producție.

Din octombrie 2018 până în aprilie 2022, a ocupat funcția de Lider al Operațiunilor Secției de Producție Motoare la fabrica din Eskişehir. În aprilie 2022, Fırat a devenit director al fabricii din Eskişehir, supervizând producția de camioane și de motoare.

Fırat Elhüseyni va fi responsabil de supravegherea tuturor operațiunilor de vehicule și producție motoare de la fabrica din Craiova. Data oficială de începere a activității lui Fırat va fi stabilită în funcție de aprobarea permisului de muncă.

“Sunt foarte bucuros și mândru să preiau acest nou rol și să conduc o uzină de ultimă generație precum fabrica Ford Otosan de la Craiova. Nu numai că avem una dintre cele mai moderne unităti de producție din cadrul industriei auto, dar avem și o echipă extraordinar de calificată și talentată în România și sunt foarte mândru să îi conduc pe toți în noua noastră călătorie în era electrificării”, a declarat Fırat.

Müjdat Tiryaki, care are o experiență de peste 24 de ani în cadrul Ford Otosan, va prelua noi responsabilități în funcția de Next Generation Manufacturing Lead.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Perspectiva experților internaționali care predau programul Executive MBA la Transilvania Executive Education

Articolul următor

1 miliard de lei pentru investiții la Uzina de Construcţii Maşini Hidroenergetice din Reșița

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share