Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Techsylvania, la Cluj. O nouă ediție plină de inovație și oportunități pentru oamenii de business

Techsylvania, cel mai important eveniment de tech & business din Europa de Est, anunță lansarea Techsylvania 2024, programat pentru 26-27 iunie la Cluj-Napoca. Organizatorii promit o experiență chiar mai excepțională decât editia inovatoare de anul trecut.

Techsylvania s-a consolidat ferm ca un hub de tehnologie, discuții provocatoare și oportunități de networking fără egal. Construind pe succesul ediției anterioare, Techsylvania 2024 este gata să depășească toate așteptările, oferind participanților ocazii excepționale de a se conecta, învăța și a fi inspirați.

Primii speakeri care vor urca pe scena: 

  • Shai Shalev-Shwartz – CTO of Mobileye,  recunoscut de AI Magazine ca unul dintre cei 100 de cercetători cu cea mai mare influență la nivel mondial.
  • Cosmin Nicolaescu – CTO of Brex,  forța motorie din spatele ingineriei la Brex, cu o bogată experiență în tehnologia financiară.
  • Daniel Hulme – Chief AI Officer at WPP, expert recunoscut la nivel global în domeniul inteligenței artificiale și investitor în Tehnologii Emergente.

Ce vă așteaptă la Techsylvania 2024

Așa cum ne-au obișuit, organizatorii Techsylvania pregătesc 2 zile de conferință cu peste 50 de speakeri de renume, workshopuri hands-on dedicate specialiștilor în tehnologie, sesiuni de Q&A cu cei mai relevanți invitați și evenimente dedicate startup-urilor – toate centrate în jurul oportunităților de a inova. 

Un alt focus îl reprezintă oportunitățile de conectare cu parteneri de business, care este facilitat în cadrul B2B Matchmaking Area sau Executive Roundtables. Participanții care optează pentru aceste secțiuni, au oportunitatea de a discuta cu fondatori, investitori sau membri ai unor companii de top, despre ultimele trenduri din industrie sau posibilitatea de a colabora. 

Tech15 – Codul tău pentru cel mai bun pret!

Pentru a sărbători lansarea Techsylvania 2024, cititorii pot beneficia de o reducere suplimentară de 15% la prețurile Early Bird folosind codul Tech15 la cumpărarea biletelor de pe techsylvania.com/tickets

O săptămână plină de evenimente satelit

În plus față de conferința principală, Techsylvania 2024 va găzdui o serie de evenimente live si online între 24 și 30 iunie, oferind participanților oportunități de conectare cu profesioniști, relaxare sau aprofundarea cunoștințelor lor.

Techsylvania 2024 nu este doar o conferință; este o celebrare a inovației, colaborării și potențialului nelimitat al tehnologiei. E o experiență de neuitat care contureaza viitorul peisajului tehnologic.

———

Techsylvania este cea mai mare platformă de creștere prin tehnologie din România și unul dintre cele mai semnificative evenimente de tehnologie din Europa de Est. Specialiști din întreaga lume dezbat idei revoluționare, într-un spațiu care facilitează interacțiuni valoroase între companii mari din România, antreprenori, startup-uri și fonduri de investiții. Evenimentul a fost creat în 2014 de către Oana Petruș și Vlad Ciurcă. Numărul participanților la eveniment crește anual, la ultima ediție fiind prezenți peste 3500 de participanți. 

Mai multe informații și actualizări aici:

https://techsylvania.com/ | FB: Techsylvania | Twitter: @techsylvania | Instagram

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Singurul concurs internațional de vinuri din România, VINARIUM International Wine Contest, a stabilit câștigătorii din 2024

Articolul următor

Parcări smart pentru biciclete, create de un orădean și trei clujeni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share