Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BRD va finanța handbalul masculin de la “U” Cluj

Momentul a fost marcat printr-un dialog cu Carmen Amariei, antrenoarea echipei (singura femeie la cârma a unei echipe masculine din Liga Națională din istoria handbalului românesc), Liviu Hossu (președintele secției de handbal a clubului „U” Cluj) și Flavia Popa, secretar general al BRD.

Grupul bancar francez a anunțat debutul parteneriatului cu clubul din Cluj-Napoca în cadrul evenimentului „Neînvinșii”.

Momentul a fost marcat printr-un dialog cu Carmen Amariei, antrenoarea echipei (singura femeie la cârma a unei echipe masculine din Liga Națională din istoria handbalului românesc), Liviu Hossu (președintele secției de handbal a clubului „U” Cluj) și Flavia Popa, secretar general al BRD.

Echipa are o tradiție îndelungată în handbalul masculin românesc, fiind înființată încă în 1935, epocă în care acest sport se juca în 11. Universitatea Cluj se concentrează pe educație și performanță, motivând tinerii să-și atingă potențialul maxim. Echipa a avut, în sezonul încheiat, cea mai mică medie de vârstă din Liga Zimbrilor (23 de ani), iar Călin Hossu a fost cel mai bun marcator în sezonul 2023-2024.

Fani ai clubului și iubitori ai handbalului din Cluj s-au reunit timp de câteva ore pentru a marca noul parteneriat și a discuta despre ambițiile de viitor. Conferința a făcut parte din seria de evenimente dedicate sportului – „Neînvinșii”, avându-i ca moderatori pe Cătălin Striblea și Radu Paraschivescu.

„Trebuie să mărturisesc că nu am visat să fiu antrenoarea unei echipe de băieți, însă îmi plac foarte mult provocările, chiar dacă am fost primită cu circumspecție. Mă bucur extraordinar pentru că mi s-a oferit această”, a spus Carmen Amariei. Pentru BRD este al doilea parteneriat cu o echipă din ligile de seniori ale României,  după susținerea oferită echipei feminine CSM București.

„Investim în sport pentru că ne învață cum să fim mai buni în viețile noastre, în profesiile noastre, în organizațiile noastre și pentru că es nevoie ca tinerii să aibă astfel de modele. De aceea am ales să sprijinim un club universitar de tradiție, care își propune să construiască și să facă performanță în handbalul din România. Suntem recunoscători să facem parte din marea familie “U” Cluj ”, a declarat Flavia Popa.

Primul eveniment al seriei „Neînvinșii” de anul acesta a avut-o ca invitată pe Cristina Neagu, desemnată de patru ori drept cea mai bună jucătoare de handbal din lume.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Echipa Podcast (Foto; CSALB)

Bogdan Pleșuvescu, Banca Transilvania: Renegocierea ratelor este o soluție doar pe termen scurt

Articolul următor

Impact Awards 2024 at Expo Real Munich 2024

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share