Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Euro 2024 se vede în Iulius Mall Cluj

Fanii „sportului rege” și pasionații de experiențe unice sunt așteptați pe terasa food court-ului să vadă meciurile din cadrul Euro 2024 şi să susţină echipa României.

Iulius Mall a pregătit o zonă specială, în aer liber, de unde poți viziona performanțele echipelor, trăind cu intensitate fiecare moment. Ai șansa să câștigi surprize pregătite special pentru tine.

O lună întreagă plină de spectacolul fotbalului, de distracție și adrenalină, chiar pe terasa food court-ului Iulius Mall, în fața unui ecran gigant, care va surprinde jucătorii în acțiune și cele mai captivante faze ale meciurilor. Începând de vineri, 14 iunie, și până duminică, 14 iulie, terasa Iulius Mall este animată de bucuria fotbalului și de emoția competiției.

Îți va face plăcere să stai aici, pentru că vei avea parte de big beans-uri, răcoritoare și snack-uri, totul pentru completarea unei atmosfere demne de Euro 2024. În caz de vreme nefavorabilă, meciurile vor fi difuzate în food court.

Ca să intri în atmosfera meciului, ți-am pregătit o și o competiție de foosball, în zilele de 14, 17, 22, 26 iunie și 5, 6, 9, 10, 14 iulie. Dacă faci cumpărături de minimum 30 de lei, prin cumularea a cel mult două bonuri, de la operatorii din food court, poți să participi și tu la o partidă de foosball.

Regulile sunt simple: se formează două echipe, de câte patru persoane, iar câștigătorii primesc câte un voucher, la unul din operatorii: Sweet Caffe, Noodle Pack, Lemnul Verde, Spartan sau Cartofisserie, în limita stocului disponibil. Durata unui meci de foosball este de 5 minute. Regulamentul campaniei este disponibil online pe site-ul Iulius Mall Cluj.

Pentru a te convinge că „merită văzut împreună”, accesează filmulețul postat de Iulius Mall. Fii pregătit pentru o atmosferă plină de emoții și vino să îți susții echipa preferată la Euro 2024! Partenerul principal al evenimentului este Coca Cola,  iar sponsorii, Takis, Hisense, Gorenje si Sweet Caffe.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Aparent o plantă puțin pretențioasă, cartoful are nevoie, pe lângă solul potrivit și apă, și de aplicarea soluțiilor necesare pentru o dezvoltare sănătoasă, iar compania Corteva Agriscience pune la dispoziția fermierilor o serie de produse care să-i ajute în obținerea recoltelor dorite.

Cartoful, o cultură sănătoasă și profitabilă, cu produsele Corteva Agriscience

Articolul următor
PRNV

Șimleul va avea coridor de mobilitate lentă. “Vor crește economia și turismul”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share