Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fundația Leaders și Lidl România aduc o nouă ediție a programului Leaders Explore pentru Elevi

Elevii de liceu din București și alte 6 orașe ale țării au fost invitați să se înscrie la o nouă ediție a programului Leaders Explore pentru Elevi organizat de Fundația Leaders. Proiectul reprezintă o experiență de autocunoaștere și leadership personal care le oferă participanților șansa să își descopere și să își dezvolte potențialul, să experimenteze lucrul în echipă și abilitățile de leadership și să își identifice drumul în carieră potrivit cu personalitatea și abilitățile lor.

Programul Leaders Explore pentru Elevi este construit în jurul a 9 zile de activitate, la care se adaugă provocări individuale și de echipă – toate acestea, pentru a construi o experiență transformațională. Până în prezent, peste 3400 de elevi de liceu din toată țara au absolvit programul Leaders Explore.

Anul acesta, programul se desfășoară în perioada iunie – octombrie 2024, în București, Ploiești, Constanța, Slatina, Bârlad, Sibiu și Cluj-Napoca, iar participarea elevilor este gratuită. Pentru a se înscrie, tinerii trebuie să completeze formularul disponbil pe www.leaders.ro/elevi.

Calendarul celor 7 ediții din 2024

  • București: perioada de desfășurare 22 iunie – 22 septembrie 2024, termen înscriere 12 iunie 2024;
  • Ploiești: perioada de desfășurare 26 iunie – 6 octombrie 2024, termen înscriere 14 iunie 2024;
  • Constanța: perioada de desfășurare 29 iunie – 6 octombrie 2024, termen înscriere 17 iunie 2024;
  • Bârlad: perioada de desfășurare 1 iulie – 13 octombrie 2024, termen înscriere 21 iunie 2024;
  • Slatina: perioada de desfășurare 8 iulie – 17 octombrie 2024, termen înscriere 29 iunie 2024;
  • Sibiu: perioada de desfășurare 15 iulie – 13 octombrie 2024, termen înscriere 3 iulie 2024;
  • Cluj-Napoca: perioada de desfășurare 15 iulie – 20 octombrie 2024, termen înscriere 3 iulie 2024.

În total, peste 200 de elevi de liceu sunt așteptați să participe la edițiile Leaders Explore Elevi de anul acesta (30 elevi/ ediție).

Fundația Leaders și Lidl România

Dezvoltat de mai bine de 7 ani și având 68 de ediții încheiate, Leaders Explore pentru Elevi se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, elevi de liceu remarcabili, aflați într-o continuă căutare, fie că este vorba de o căutare interioară, de motivația notelor mari, bursă, un viitor job provocator, sau de gândul de a schimba lumea.

Programul cuprinde 9 zile de activități în format fizic și online, dintre care 8 zile de workshop-uri, întâlniri cu lideri și exerciții prin intermediul cărora participanții își dezvoltă competențe precum autocunoaștere, gândire critică, self-leadership, inteligență emoțională, abilități de comunicare, lucru în echipă și spirit de inițiativă.

Cea de-a noua zi este ziua de inspirație pentru viitor, în care are loc „Biblioteca vie”, un modul online în care elevii se întâlnesc cu specialiști din diverse domenii de interes pentru viitorul lor, care prin exemplul lor personal și profesional îi pot inspira sau motiva în alegerile pe care le fac.

Programul include și o componentă practică, de proiecte în comunitate, în cadrul cărora tinerii sunt împărțiți în echipe și, timp de 5-8 săptămâni, gândesc și implementează un proiect social care poate schimba mediul în care trăiesc.

Leaders Explore pentru Elevi este organizat de Fundația Leaders și finanțat de Lidl România, în calitate de partener principal al programului, cu susținerea Consiliului Elevilor și a inspectoratelor școlare din județele în care se desfășoară.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ziua Universală a Iei la Roma în 2024

Articolul următor

Vineri seara, în Piața Unirii, începe Sounds of Oradea Festival Ediția a - III -a

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share