Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noi zboruri către București și Londra de pe Aeroportul din Oradea

HiSky a anunțat orarul de vară 2023 pentru a veni în sprijinul celor ce doresc să își rezerve biletele de avion pentru sezonul estival al anului următor.
Operatorul din Republica Moldova își mărește frecvența zborurilor în România | Foto: Airlines Travel

Începând cu luna octombrie 2024, compania aeriană HiSky va opera zboruri între Oradea și București, respectiv Londra. Din toamnă, trei companii vor efectua curse regulate între Oradea și București: Tarom, HiSky, AnimaWings.

Detalii zboruri

Între Aeroportul Oradea și Aeroportul Otopeni București vor fi efectuate zboruri zilnice, de luni până duminică, la prețuri începând de la 39 de euro.

Între Oradea și Londra, zborurile vor fi efectuate în zilele de marți, joi și duminică, la prețuri pornind de la 59 de euro.

Pasagerii vor putea rezerva biletele pe site-ul oficial HiSky hisky.aero sau prin aplicația HiSky. Aceste zboruri vor oferi acces la întreaga rețea HiSky prin conexiunile de la București, incluzând și destinații internaționale precum New York.

Asociere cu Air Oradea

HiSky va opera aceste zboruri ca urmare a acordului de asociere în participație semnat în aprilie cu compania Air Oradea, susținută de Primăria Oradea și Consiliul Județean Bihor. Pe lângă zborurile regulate, HiSky va efectua și o serie de zboruri charter de pe Aeroportul Internațional Oradea.

 

LOT și AnimaWings

Recent (în 3 iunie) au fost inaugurate cursele între Aeroportul Oradea și Varșovia. Acestea vor fi în număr de patru pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și sâmbătă.

De asemenea, din septembrie, AnimaWings anunță lansarea de curse regulate între Aeroportul din Oradea și București.

În prezent, singura companie care asigură legătura aeriană dintre Oradea și București este Tarom.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Mă bucur foarte mult că suntem "construiți" în acest fel, deoarece în 2022, organizația noastră s-a confruntat cu o provocare care a testat cu adevărat limitele capacităților noastre, a rezumat Mihaela Scurtu, HR Country Director și Managing Director al Leoni România

Mihaela Scurtu, Leoni: “Am angajat 4.500 de oameni în urma crizei din Ucraina”

Articolul următor
Selecția atentă a produselor eficiente de protecția plantelor poate contribui semnificativ la eliminarea buruienilor pentru a câștiga suficiente resurse de apă, nutrienți, lumină și spațiu disponibil dezvoltării culturilor. 

Acces la soluții de maximizare a productivității în condițiile infestării cu ambrozie a culturilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share