Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mihaela Scurtu, Leoni: “Am angajat 4.500 de oameni în urma crizei din Ucraina”

Mă bucur foarte mult că suntem "construiți" în acest fel, deoarece în 2022, organizația noastră s-a confruntat cu o provocare care a testat cu adevărat limitele capacităților noastre, a rezumat Mihaela Scurtu, HR Country Director și Managing Director al Leoni România
Directorul de resurse umane al producătorului de cabluri, Mihaela Scurtu | Foto: Leoni

Directorul de resurse umane al producătorului de cabluri auto a relatat cum a acționat compania după debutul războiului din țara vecină.

“În timpul petrecut aici, la Leoni, am învățat că, printr-o mentalitate potrivită, putem depăși orice provocare. Mă bucur foarte mult că suntem “construiți” în acest fel, deoarece în 2022, organizația noastră s-a confruntat cu o provocare care a testat cu adevărat limitele capacităților noastre”, a rezumat Mihaela Scurtu, HR Country Director și Managing Director al Leoni România

“Ca urmare a crizei din Ucraina, a fost nevoie să fie create simultan proiecte noi în trei locații diferite: un efort masiv care s-a soldat cu recrutarea, în decursul întregului an, a peste 4.500 de angajați cu termene foarte scurte. Liniile de producție au trebuit să fie înființate fizic, fabrici întregi au trebuit să fie reorganizate, chiar reconstruite.

Know-how-ul a trebuit să fie transferat rapid. A fost un proiect de țară care s-a simțit ca și cum am fi construit o companie nouă de la zero. Situația a fost și mai dificilă deoarece a trebuit să îi facem față cu resursele limitate pe care le aveam la îndemână. Distanțele geografice dintre locațiile noastre, unele aflate la o distanță de până la șapte ore, au generat și mai multă complexitate.

Cu toate acestea, am abordat această provocare nu întrebându-ne dacă putem face acest lucru, ci identificând soluții prin care am putea să o realizăm. Sunt uimită de munca masivă în echipă, curajul și creativitatea tuturor oamenilor care au acceptat provocarea. În cele din urmă, a fost o călătorie la care mă uit cu o imensă mândrie”.

Leoni este furnizor global de fire, fibre optice, cabluri și sisteme de cabluri, precum și de servicii conexe pentru sectorul auto și alte industrii. Grupul de firme a realizat, în 2022, vânzări consolidate de 5,1 miliarde de euro. Leoni a deschis prima sa uzină din țară la Arad, urmată de cele din Bistrița și Pitești.

Primul Shared Service Center Leoni a apărut la Cluj. Grupul dispune de 12.000 de angajați în România, fiind unul dintre cei mai importanți angajatori din țară. Din portofoliul Leoni România fac parte cei mai importanți producători auto mondiali, iar 3.000 dintre furnizorii săi sunt locali.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Este începutul a 11 zile cu sute de proiecții, cine-concerte, expoziții, concerte, discuții și evenimente speciale la TIFF. 

100.000 de spectatori așteptați la TIFF. 1.000 de invitați la festival

Articolul următor
HiSky a anunțat orarul de vară 2023 pentru a veni în sprijinul celor ce doresc să își rezerve biletele de avion pentru sezonul estival al anului următor.

Noi zboruri către București și Londra de pe Aeroportul din Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share