Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

IT Summer School Sibiu, pentru liceeni și studenți

IT Summer School I Sibiu IT Cluster

Sibiu IT Cluster organizează IT Summer School 2024, în perioada 8-12 iulie. Securitatea cibernetică, AI și sustenabilitatea, printre tematicile abordate. Participanții vor avea ocazia să pună în practică informațiile primite, sub îndrumarea unei echipe de mentori și speakeri formată din 16 profesioniști experimentați din companiile de IT locale.

Sibiu IT Cluster anunță deschiderea înscrierilor pentru cea de-a doua ediție a IT Summer School, un eveniment dedicat liceenilor și studenților pasionați de tehnologie. Evenimentul se va desfășura în perioada 8-12 iulie 2024 la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

„Anul acesta interesul pentru IT Summer School a crescut considerabil, participanții contactându-ne chiar înainte de deschiderea oficială a înscrierilor. Ne bucură să vedem acest entuziasm și ne dorim ca tot mai mulți tineri să beneficieze de experiența profesioniștilor locali. Sibiul, deși un oraș mai mic, oferă avantajul accesului rapid la oameni cheie din industrie, iar comunitatea IT este mereu gata să sprijine astfel de inițiative”, a declarat Roxana Roșu, Project Manager IT Summer School.

Fiecare zi va aduce un program diversificat, alcătuit din prezentări tematice și ateliere interactive. Participanții vor avea ocazia să pună în practică informațiile primite, sub îndrumarea unei echipe de mentori și speakeri formată din 16 profesioniști experimentați din companiile de IT locale. O echipă de organizare aproape la fel de numeroasă, implicată activ în toate aspectele evenimentului, asigură o experiență completă de învățare.

Evenimentul, ajuns la a doua ediție, beneficiază și anul acesta de finanțare prin Agenda Educațională a Primăriei Municipiului Sibiu și este găzduit de Academia Forțelor Terestre, membră a Sibiu IT Cluster.

Un aspect notabil al evenimentului este faptul că o parte din echipa de organizare este formată din foști participanți, acum voluntari, care doresc să contribuie la succesul ediției curente. Aceasta întărește sentimentul de comunitate IT care s-a dezvoltat în Sibiu în ultimii doi ani.

Cei interesați pot afla mai multe detalii și se pot înscrie pe pagina web: https://sibiu-it.ro. Participarea este gratuită, iar înscrierile sunt deschise până pe 4 iulie, în limita locurilor disponibile. Doritorii sunt încurajați să se înscrie din timp. Pentru întrebări legate de program, puteți contacta organizatorii la adresa office[at]sibiu-it.ro.

Cei dornici sunt așteptați la IT Summer School 2024 pentru o experiență de învățare și dezvoltare tehnologică de neuitat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Gările cu durată de funcționare depășită, peste 32 de ani, vor fi modernizate de MTI

Articolul următor

Lecție despre investiții, predată de clujenii de la Transylvania Angels Network orădenilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share