Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Crama Dextra și pensiunea Nooks by adibeca din Bihor, vizitate de Charlie Ottley

Echipa celebrului Charlie Ottley – Flavours of Romania – s-a aflat săptămâna trecută pe plaiurile Bihorului. Într-unul din episoadele viitoare ale serialul Flavours of Romania vor apărea Cramele Dextra din Sâniob și Pensiunea Nooks by adibeca din Bălnaca.

Charlie Ottley și Cristian Domuța FOTO: FACEBOOK

Cristian și Geta Domuța, proprietarii Cramei Dextra, au fost încântați să găzduiască echipa lui Chalie Ottley.

Săptămâna aceasta am avut onoarea de a fi vizitati de celebrul jurnalist britanic @charlieottley si echipa Flavours of Romania. Este interesant să descoperi România prin ochii lor. Dacă nu o faceți deja vă recomandăm să urmăriți serialul Flavours of Romania pe Netflix. 

Mulțumesc @charlieottley pentru vizită! A fost o onoare să vă ghidez prin legenda Dextra și istoria vinificației locale”, au scris proprietarii Cramei Dextra pe pagina de Facebook a cramei.

Charlie Ottley în Podgoria Dextra

Charlie Ottley a avut ocazia să deguste vinurile Cramei Dextra recent premiate cu medalia de aur la Vinarium, dar și să afle povestea cramei, care încearcă să reînnoade o tradiție veche de 1.000 de ani de producere a vinului pe acestea meleaguri (detalii în următorul număr Transilvania Business).Echipa Flavours of Romania a fost găzduită de moderna Pensiune Dextra.

Echipa Flavours of Romania a fost găzduită la pensiunea Dextra din Sâniob

O găleată uriașă plină cu sticle premiate de vin Dextra rece, o piscină cu vedere și lună plină și tot ce putem face este să bem apă și să mergem direct în pat. Încă o zi obositoare la filmări Flavours of Romania!”, a punctat Charlie Ottley pe pagina sa de Facebook.

 

Pensiunea Nooks by adibeca

Un alt loc minunat din Bihor, vizitat de echipa Flavours of Romania a fost Pensiunea Nooks by adibeca din Bălnaca – Șuncuiuș.Proprietarii pensiunii au fost încântați de vizita lui Charlie Ottley, alături de Cristian Tabără.

Mirificele peisaje din zona Bălnaca – Șuncuiuș vor apărea în filmările lui Charlie Ottley FOTO: FACEBOOK
Cristian Tabără și Charlie Ottley la Pensiunea Nooks by adibeca din Bălnaca FOTO: FACEBOOK

„Ce zi specială a fost să-l văd pe @charlieottley pe motocicleta lui intrând în Nook-ul nostru! Am avut privilegiul de a primi timp de două zile echipa @flavoursofromania și de a-i cunoaște personal pe Charlie, @oana_tia și întreaga echipă. Îi iubim absolut – Charlie este cel mai bun ambasador al României.  Am petrecut seara filmând și împărtășind povești despre tradiții și cultură cu un invitat special, Cristian Tabără. Suntem onorați să fim incluși în al treilea sezon pe @netflixro și sperăm că vă veți bucura de el la fel de mult ca și noi!”, au anunțat proprietarii pensiunii pe pagina lor de Facebook.

Charlie Ottley a fost surprins plăcut de locurile vizitate și de poveștile descoperite în zona Bihorului. Englezul s-a obișnuit și cu leguma preferată a românilor – carnea de porc, gătită pe grătar.

„Mai multe zile pe drum, mai multe povești incredibile, dar un scurt răgaz @nooks.by.adybeca – timpul pentru bere rece și leguma preferată a României (carne de porc) gătită pe foc deschis”, a scris Charlie Ottley pe pagina sa de Facebook.

Echipa Flavours of Romania a descoperit leguma preferată a românilor – carnea de porc gătită la foc deschis FOTO: FACEBOOK

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cei 22.000 de locuitori vor beneficia de un sistem de transport public ecologic, piste de biciclete și un sistem de bike-sharing prin intermediul unui contract de finanțare de 17 milioane de euro încheiat între Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest și Primăria Gherla.

Gherla își face transport ecologic pe fonduri europene

Articolul următor

Simon Maurer conduce Consulatul Onorific al Republicii Filipine, inaugurat la Brașov

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, anunță că Gaël Hili a fost numit Președinte și CEO de către Consiliul de Administrație începând cu 1 octombrie 2024. Hili se va alătura echipei de management din cadrul grupului Syngenta și își va desfășura activitatea în Tel Aviv.
Citeste mai mult

Președinte nou la ADAMA: Gaël Hili

ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, a anunțat că Gaël Hili este numit de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share