Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Centura Beiuș la stadiul de 70%

Constructorii: Drum Asfalt (lider), Ilgaz Insaat Ticaret Anonim Sirketi, Obras Publicas y Regadios, OPR Asfalt și Ile Viorel Construct au ajuns la un stadiu de 70% cu Centura Beiușului.

În prezent se lucrează la suprabetonarea celor două viaducte și a celor trei pasaje supraterane de pe traseu, la montarea parapetelor pe viaducte, instalarea stâlpilor de iluminat public, iar pe unele tronsoane se toarnă asfaltul.

Structură

Centura Beiuș va avea o lungime totală de 9,33 kilometri și este compusă din două tronsoane. Primul, cu lungimea de 7,3 kilometri, începe din DN76, traversează Crișul Negru și Drumul Comunal 231, ocolind Beiușul la vest. Apoi trece peste calea ferată și Crișul Negru și revine în DN76 printr-o curbă la dreapta.

Al doilea tronson are o lungime de 2 kilometri, înspre localitatea Delani. Va face legătura între primul sector al centurii și DJ 764 Beiuș – Roșia – Aleșd și va asigura accesul către Parcul Industrial Beiuș.

Constructorii sunt: Etapa I: Drum Asfalt (Lider), Ilgaz Insaat Ticaret Anonim Sirketi, Obras Publicas y Regadios, OPR Asfalt (valoare contract: 269.464.711,29 lei, fără TVA) și Etapa II: Drum Asfalt (Lider) și Ile Viorel Construct (valoare contract: 15.589.851,59 lei, fără TVA).

Finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional de Infrastructură Mare 2014 – 2020, în parteneriat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Filmare cu lucrările la Centura Beiuș: https://www.facebook.com/malanmircea/videos/1402479780463965

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Designul de interior, estetică și tendințe, în viziunea lui Valentin Oltean

Articolul următor
Discuțiile s-au focalizat pe colaborările viitoare între noul centru care va fi dezvoltat de BMW în Cluj-Napoca în parteneriat cu NTT Data și UBB.

NTT Data și BMW, în vizită la UBB

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj este acum o filială a WillDom. Acest parteneriat marchează o etapă importantă pentru noi, deschizând noi oportunități de creștere și excelență în asigurarea calității.
Citeste mai mult

BetterQA își unește forțele cu WillDom

Parteneriatul dintre societatea clujeană și grupul american va da naștere companiei WillDoom Romania. “Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share