Cel de-al treilea element al proiectului ProViRo, Wine Secrets of Romania, dedicat vinurilor din Transilvania este cea mai proaspătă realizare, marca Winelover Romania. Autorii volumului, Julia și Bruno Scavo, sunt la a doua experiență din ceea ce este un proiect amplu, în șapte episoade distincte. Anunțul a fost publicat de revista Vins&gastronomie.
Asociația Winelover România a demarat în 2021, ProViRo, un proiect de anvergură dedicat promovării vinurilor și soiurilor autohtone pe piețele internaționale. Programul, considerat cel mai complex inițiat până acum de organizație, își propune să aducă vinul românesc în prim-plan prin publicarea a șapte cărți tematice și organizarea unor evenimente specifice. Într-un context internațional dominat de o concurență acerbă, România, cu un număr tot mai mare de crame noi, este nevoită să își îndrepte atenția către export, pentru a face față cerințelor de competitivitate pe piețele din UE, SUA sau Asia. Consumul intern al producției fiscalizate de vin nu mai poate susține întregul volum al vânzărilor, iar, deși calitatea vinurilor românești s-a îmbunătățit semnificativ, aceasta rămâne insuficient cunoscută în afara țării.