Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lasselsberger a lansat o aplicație de realitate augmentată pentru Cesarom

Lasselsberger Ceramics România, deținătorul brandului Cesarom și unicul producător local de plăci ceramice, a anunțat lansarea ARdesigner.

Lasselsberger Ceramics România, deținătorul brandului Cesarom și unicul producător local de plăci ceramice, a anunțat lansarea ARdesigner. Aplicația web se bazează pe tehnologia realității augmentate.

Aceasta funcționează pe conceptul unei „cabine de probă” virtuale, unde utilizatorii au posibilitatea de a vizualiza gresia și faianța Cesarom în propria încăpere. Clienții interesați de achiziția de plăci ceramice din portofoliul companiei pot amenaja în doar câteva secunde cum ar arăta spațiile proprii placate în orice combinație de gresie și faianță. Disponibilă în variantă mobile sau desktop, ARdesigner poate fi accesată direct din browser, fără a mai necesita instalarea unei aplicații.

ARdesigner oferă utilizatorilor opțiunea de a descărca și salva oricâte proiecte pe propriul dispozitiv și chiar de a-l trimite celor cu care iau deciziile de amenajare. Tot din secțiunea ARdesigner, la finalul simulării, clienții pot afla disponibilitatea de cumpărare și pot localiza partenerii Cesarom de la care pot achiziționa modelele de gresie și faianță pentru care au optat în proiectele lor.

În cadrul aplicației, utilizatorii au la dispoziție sute de produse Cesarom, inclusiv colecțiile nou lansate anul acesta, dar și filtre în funcție de tipul de placă (gresie, faianță sau mozaic), design (piatră, lemn, ciment), culoare sau spațiu, pentru o experiență intuitivă. Aceștia pot face oricâte modificări spațiului ales și pot schimba produsele pe care doresc să le integreze în doar câteva secunde.

Cod QR semnalat la raft

„Aplicația se adresează atât persoanelor care renovează sau finisează un apartament sau o casă, dar și proiectelor rezidențiale sau comerciale. De asemenea, retailerii parteneri Cesarom pot beneficia de avantajele ARdesigner, întrucât clienții acestora pot scana codul QR ARdesigner care duce utilizatorul direct în aplicație.

Acest cod este semnalat la raft și în cataloagele Cesarom disponibile în orice magazin partener din România. Printr-un proces foarte simplu și intuitiv, bazat pe tehnologia realității augmentate, orice român își poate îmbrăca pereții și pardoselile cu plăci ceramice Cesarom și află de unde pot cumpăra modelele selectate.

Cu noua aplicație, utilizatorii economisesc timp și bani deoarece orice modificare de proiect în ARdesigner este gratuită, iar atunci când ajung în magazin știu exact ceea ce își doresc să cumpere”, a declarat Andreea Bodola, director de marketing al Lasselsberger Ceramics România.

Producție anuală de 8 milioane mp la Sanex

Pentru a parcurge acest proces, utilizatorii trebuie să intre pe website-ul Cesarom, să acceseze secțiunea ARdesigner, unde pot încărca o fotografie cu încăperea dorită sau pot folosi un ambient presetat. În cazul fotografiei încărcate de utilizator, aplicația recunoaște în doar câteva secunde pereții și pardoseala. Ulterior, utilizatorii pot selecta din sute de modele de gresie și faianță Cesarom până când își găsesc combinația, culorile sau modelele favorite.

Modelele de gresie și faianță din portofoliul companiei sunt disponibile în rețelele distribuitorilor specializați din toată țara, în rețelele de bricolaj precum Ambient, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, dar și în magazinele proprii Cesarom din Cluj-Napoca și București. Cesarom, liderul pieţei româneşti de gresie şi faianţă este unul dintre brandurile cu tradiţie din România, având o istorie de 60 de ani.

Cesarom se produce în fabrica Sanex din Cluj, companie care a devenit, din 2004, membră a grupului austriac Lasselsberger, lider în producţia europeană de plăci ceramice (gresie, faianţă, decoruri ceramice). Capacitatea de producţie din cadrul fabricii Sanex se ridică la 8 milioane mp anual, Sanex comercializând o gamă variată de modele de gresie, faianţă şi plăci decor. Vezi aici toate colecţiile Cesarom.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cel mai mare proiect de regenerare urbană din România va avea loc pe platforma industrială Carbochim.

Investiție imensă a grupului Iulius la Cluj: 500 milioane €. Cum se transformă platforma Carbochim

Articolul următor
Proiectul de cercetare a compozițiilor atmosferei și schimbărilor climatice este inițiat de Universitatea Babeș-Bolyai (ACTRIS-UBB).

UBB a luat primul loc pe țară cu un proiect european de teledetecție

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share