Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Untold a adunat 360.000 de participanți la Cluj

Festivalul Untold, de la Cluj-Napoca, a consemnat, în cele patru zile, 360.000 de participanți.

În ultima zi din festival au fost înregistrați de către organizatori 90.000 de participanți. Duminică au concertat J Balvin – câștigător a trei premii Latino Grammy, Lost Frequencies, Hardwell, Anne-Marie, Tujamo, Tim Hox, Pascal Junior, ATB.

La scenele secundare au evoluat Stefan Bodzin, Tale Of Us, Coeus, Kevin de Vries, Fehrplay – Closing Act (Galaxy); Ian, Culese din Cartier, Dope DOD, Dub FX & Woodnote, DJ Shiver, Arkanian x Azrael (Alchemy); Pandhora Live, Paax (Tulum), Hernan Cattaneo B2B Nick Warren, Jan Blomqvst, Day Dreamers și Pablo Fierro (Daydreaming).

9.000 de oameni la standul Clujului

Consiliul Județean a participat la festival, prilej cu care a promovat Clujului dar și activitățile derulate de instituțiile din subordine, în cadrul standului propriu amenajat în incinta Parcului Central.

Timp de patru zile, cei prezenți au avut ocazia de a participa la spectacole ale Teatrului de Păpuși Puck, ateliere de creație pentru copii, pictură, grafică, olărit, țesut, escaladă, zone de relaxare și de încărcat telefoane, bibliotecă.

Cei care au dorit să exploreze și alte locuri din județ și să își prelungească sejurul în zonă, au beneficiat de consiliere turistică din partea angajaților Centrului Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT). Accesul la activități a fost gratuit pentru participanții la festival.

Una dintre cele mai mari scene din lume

Standul CJ a fost vizitat de 9.000 de persoane, pe parcursul derulării întregului eveniment. Instituțiile prezente au fost Asociația Produs de Cluj, Serviciul Salvamont – Salvaspeo, Școala Populară de Arte, Biblioteca Județeană, Teatrul de Păpuși Puck, Serviciul CNIPT.

Cea de-a șaptea ediție a festivalului a reunit 200 de artiști, pe opt scene. Cluj Arena, stadionul CJ, a găzduit una dintre cele mai impunătoare scene din lume, cu o lățime de 95 m, o înălțime de 24 m și 700 mp de ecran led.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fortim, extra focus pe piața imobiliară din Transilvania

Articolul următor

O firmă din Iași va face proiectarea pentru reabilitarea Castelului Huniade din Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share