Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Show auto la Baia Mare. Inclusiv un simulator de accidente

Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) și centrul comercial au anunțat ediția 2023 a ASM.

Auto Show Maramureș (ASM) va avea loc, în perioada 26-28, mai la Baia Mare Value Centre (BMVC), în zona exterioară aferentă centrului comercial.

Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) și centrul comercial au anunțat ediția 2023 a ASM. Acțiunea care promovează modelele de mașini și tehnologiile noi din domeniul auto se va desfășura, între 26 și 28 mai, la BMVC, în parcarea complexului.

ASM este evenimentul care include autoturisme de oraș și de teren, autoturisme clasice, vehicule hibride și electrice, ATV-uri, componente și accesorii auto, sisteme audio şi de navigaţie, tuning auto. De asemenea, vor fi prezente mijloace de semnalizare rutieră, echipamente de dirijare, măsură şi control trafic, asociații de profil și servicii adiacente.

“Anul acesta, pe lângă mașinile și tehnologiile noi din domeniul auto, organizatorii vor oferi publicului câteva noutăți. Cu sprijinul Clubului Rotaract, vor expune în premieră în cadrul expoziției auto și un simulator de accidente rutiere”, a spus Florentin Tuș, președintele CCIM.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Deliciille Istanbulului, în Iulius Parc În preajma sărbătorilor pascale, cu toții căutăm cele mai speciale cadouri, pentru că ne dorim să îi surprindem pe cei dragi cu ce este mai bun. Vino în Iulius Parc să descoperi deliciile turcești, care te vor încânta sau să achiziționezi cadouri deosebite! De pe 7 până pe 9 aprilie 2023, în Iulius Parc, găsești o bucățică din inima Istanbulului. Aromata halva, gustoasa baclava cu nucă, fistic, ciocolată, sirop din lapte sau alte arome, gözleme, su börek, tantuni și faimoasa cafea la nisip se numără printre preparatele care îi vor cuceri pe pofticioși. Dacă ești în căutarea cadoului perfect, weekend-ul turcesc din proximitatea Iulius Mall Cluj vine în întâmpinarea ta și cu o varietate de idei: seturi complete de cafea cu tăviță, căni, ibric și cafea, pentru cei mai sofisticați, seturi simple sau cafea în cutii speciale pentru un cadou aromat. Fie că preferi un ceai negru clasic, de lămâie sau portocală ori gustul rodiei, al mărului sau al combinației dintre lămâie și mentă, vino la Iulius Mall Cluj să redescoperi bunătățile propuse!

Deliciile Istanbulului, în Iulius Parc

Articolul următor

Clujul a înrolat două facilități noi în Ghișeul Unic

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share