Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Măcelarii de la Moldovan, demonstrație în trei generații la Carnexpo

Maeștrii bucătari de la Moldovan – Carmangeria Sânnicoară au fost prezenți cu o demonstrație în trei – bunic, tată, fiu – la târgul de profil Indagra Food & Carnexpo.

“Cea mai mare expoziție de carne și preparate din carne din sud-estul Europei, ne-a dat prilejul să susținem o demonstrație de măcelărie, cu trei generații de maeștri măcelari”, au anunțat reprezentanții societății clujene.

“Prioritatea noastră este să păstrăm forța de muncă în țară și să ne formăm specialiști. O parte semnificativă din investițiile realizate de producătorii români se îndreaptă în ultima perioadă către segmentul forței de muncă. Lipsa personalului calificat, dar și a celui necalificat rămâne una dintre marile provocări ale industriei locale a cărnii”, a explicat directorul general, Cosmin Moldovan, pentru Agrofood.

Familia Moldovan a transformat un grajd dezafectat din Mociu în fermă de vaci, iar apoi atelierul de produse de carne în prima unitate de procesare la Sânnicoară, urmată de cea de-a doua, la Dezmir, majoritatea investițiilor fiind realizate cu ajutorul fondurilor europene.

În prezent există peste 30 de unități Cosm-Fan și Moldovan – majoritatea în sistem bistro). Vechile magazine Cosm-Fan din Cluj vor fi remodelate în Moldovan.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fortificațiile din Transilvania devin obiective turistice europene

Articolul următor

CBRE a consiliat Regus pentru deschiderea unui nou centru în Sun Plaza, București

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share