București Real Estate Ultimele stiri

CBRE a consiliat Regus pentru deschiderea unui nou centru în Sun Plaza, București

CBRE, lider pe piața de consultanță imobiliară, a consiliat operatorul de spații flexibile Regus în deschiderea celui de-al 12-lea centru, în proiectul Sun Business Center, aflat în incinta centrului comercial Sun Plaza. Decizia Regus vine în întâmpinarea cererii de spații flexibile pe care companiile din jumătatea nordică a orașului o manifestă, pentru a oferi o alternativă angajaților care locuiesc în zona de sud, ponderea lor fiind estimată la 50% din totalul personalului.

Noul centru de birouri flexibile inaugurat de Regus în Sun Plaza ocupă o suprafață de 1.050 de metri pătrați și a fost deschis publicului în luna mai a acestui an, oferind atât birouri individuale cu lumină naturală, cât și un extins spațiu de coworking, phone booth pentru convorbiri telefonice liniștite și săli de întâlnire. Sun Regus Center se adresează companiilor cu sediul în nordul Bucureștiului, care vor să ofere o alternativă de lucru pentru angajații care locuiesc în sud, precum și companiilormici și mijlocii cu birouri în zona de sud, aflate în căutarea unui spațiu de birouri de calitate superioară.

„La aproape șase luni de la inaugurare, ne bucurăm să vedem că Sun Regus Center atrage atât companii din zona de nord, precum și businessuri din vecinătatea proiectului. Avem clienți a căror activitate necesită prezența în sud și care așteptau un spațiu modern de clasa A, cu servicii incluse, în această parte a orașului. De la deschidere, ne-au trecut deja pragul companii din domenii diverse, precum IT&C, producție, turism, retail și e-commerce”, a declarat Ramona Predescu (Iacob), Country Manager IWG (International Workspace Group), companie care deține brandul Regus.

IWG a intrat pe piața locală în anul 1999, cu marca Regus, un pionier pe această nișă, iar în 2018 a lansat în România și Spaces, ambele fiind branduri de spații de lucru flexibile, gândite pentru a mări productivitatea și creativitatea, dedicate companiilor și start-up-urilor. CBRE și IWG au derulat împreună până acum șapte proiecte de închiriere de noi spații pentru Regus și Spaces, cu o suprafață totală de peste 15.000 de metri pătrați, care pot acomoda circa 1.500 posturi de lucru.

„În ultimul an, am observat un interes ridicat pentru birourile flexibile aflate în zona de sud a Bucureștiului. Discutăm cu mai multe companii care au sediul în nordul orașului, dar țin cont de faptul că peste 50% dintre angajați locuiesc în jumătatea sudică și încearcă să le ofere mai multe opțiuni pentru spațiile de lucru”, a afirmat Vlad Damian, Head of Advisory & Transaction Services, Investor Leasing, CBRE România.

Noul centru Regus beneficiază de imediata apropiere a magazinelor și serviciilor din Sun Plaza, având totodată acces direct din centrul comercial către magistrala de metrou M2, care leagă rapid Sun Plaza de huburile de birouri din Piața Victoriei, Aurel Vlaicu și Pipera, precum și de marile universități din zonele Piața Romană și Universitate.

„Piața spațiilor flexibile și de coworking din București s-a extins rapid în ultimii ani, astfel încât avem peste 40 de spații care ocupă o suprafață totală de circa 70.000 de metri pătrați, conform datelor CBRE Research. Există numeroase opțiuni în aproape toate zonele Capitalei, cu pachete de servicii și bugete diferite și vedem cum tot mai multe companii oferă angajaților ocazia de a salva timp, lucrând mai aproape de casă și fiind în același timp parte dintr-o comunitate de business”, a adăugat Vlad Damian.

Regus, lider global în soluții de birouri flexibile, a creat o rețea puternică de birouri, spații de co-working și întâlniri de afaceri, pe care le pot accesa companii din toate colțurile lumii. Această infrastructură globală este menită să susțină dezvoltarea afacerilor oriunde în lume.

Rețeaua de spații de lucru le permite liderilor de afaceri să opereze oriunde în lume, prin eficientizarea costurilor cu spațiul de lucru și alte costuri conexe. Le permite clienților să externalizeze complet portofoliul legat de gestionarea chestiunilor administrative cu spațiul de lucru. Creat pentru a spori productivitatea și pentru a conecta 2,5 milioane de profesioniști, Regus este o comunitate de business la care poți avea acces instant și un loc de care simți că aparții. Pentru mai multe informații, accesați www.regus.ro

Related posts

Ford România reia programul de conducere preventivă „BeCool – Gândește înainte!”

Ligia Voro

Tresor Le Palais, primul hotel de cinci stele din Timișoara. Investiție de 6 milioane de euro

Stefana Muresan

ARTmania Events, compania care s-a ocupat de vizita Papei Francisc la Blaj, la bilanț

Ligia Voro

Un nou contract de finanțare pentru Spitalul Județean de Urgență Brașov: se vor achiziționa peste 150 de echipamente medicale

Papuc Irina

Complexul sportiv la Pădurea Neagră prinde viață

Traian Dan

Vertiv anunţă inaugurarea noilor birouri din Cluj-Napoca 

Ligia Voro

„Am avut de ales: mergem în șomaj tehnic sau căutăm soluții”. Compania din automotive Moveos va produce săptămânal până la 18.000 de combinezoane

Papuc Irina

Specialiștii în IT s-au întâlnit la Cluj-Napoca în cadrul unui eveniment organizat de BRINEL

Stefana Muresan

Peste 80 mil. lei, pentru modernizarea drumului Birsa-Moneasa-limita judet Bihor

Stefana Muresan

Daniel Buda, vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European și membru al Grupului PPE: “Comisia Europeană trebuie să acționeze imediat pentru a garanta protejarea drepturilor lucrătorilor sezonieri!”

Ligia Voro

Investiție de 8 milioane de euro în modernizarea Hotelului Făget din Sovata

Ligia Voro

Clădirea Rapid SA Bistrița va fi demolată pentru ridicarea unui magazin

redactia

Primul salon al vinurilor la Oradea, organizat de Asociaţia pentru cultura şi civilizaţia vinului Millésime

Stefana Muresan

Casa George Pop de Băsești va reintra în circuitul turistic

Nora Dumitrescu

Iordăchescu&Asociații: COVID-19 și Cybersecurity – sfaturi pentru păstrarea securității datelor

Nicolae Pop

Shining jewel in the port of Hamburg

Ionut Oprea

Studiu INACO: România nu ține pasul cu digitalizarea serviciilor publice europene. Doar 10% din populație are competențe digitale

Papuc Irina

Sindicaliștii din educație și sănătate vor primi reduceri la pantofii Clujana

Nora Dumitrescu

Bosch continuă programele educaționale dedicate studenților și publicului pasionat de tehnologie

Stefana Muresan

Autostrada Lugoj – Deva: şoferii vor economisi 45 de minute după inaugurarea loturilor 3 şi 4

Stefana Muresan

Dunwell: 23 centre de distribuție aprovizionează zilnic magazinele

Papuc Irina

Vibe Properties lansează Vibe Forward, un proiect rezidențial de amploare amplasat în principalul pol de business din București

Papuc Irina

Maria Gabriela Zoană: “Putem intra în Schengen anul viitor”

redactia

Bazinul de înot din Câmpia Turzii, construit de MBS

Nora Dumitrescu

Leave a Comment