București Real Estate Ultimele stiri

CBRE a consiliat Regus pentru deschiderea unui nou centru în Sun Plaza, București

CBRE, lider pe piața de consultanță imobiliară, a consiliat operatorul de spații flexibile Regus în deschiderea celui de-al 12-lea centru, în proiectul Sun Business Center, aflat în incinta centrului comercial Sun Plaza. Decizia Regus vine în întâmpinarea cererii de spații flexibile pe care companiile din jumătatea nordică a orașului o manifestă, pentru a oferi o alternativă angajaților care locuiesc în zona de sud, ponderea lor fiind estimată la 50% din totalul personalului.

Noul centru de birouri flexibile inaugurat de Regus în Sun Plaza ocupă o suprafață de 1.050 de metri pătrați și a fost deschis publicului în luna mai a acestui an, oferind atât birouri individuale cu lumină naturală, cât și un extins spațiu de coworking, phone booth pentru convorbiri telefonice liniștite și săli de întâlnire. Sun Regus Center se adresează companiilor cu sediul în nordul Bucureștiului, care vor să ofere o alternativă de lucru pentru angajații care locuiesc în sud, precum și companiilormici și mijlocii cu birouri în zona de sud, aflate în căutarea unui spațiu de birouri de calitate superioară.

„La aproape șase luni de la inaugurare, ne bucurăm să vedem că Sun Regus Center atrage atât companii din zona de nord, precum și businessuri din vecinătatea proiectului. Avem clienți a căror activitate necesită prezența în sud și care așteptau un spațiu modern de clasa A, cu servicii incluse, în această parte a orașului. De la deschidere, ne-au trecut deja pragul companii din domenii diverse, precum IT&C, producție, turism, retail și e-commerce”, a declarat Ramona Predescu (Iacob), Country Manager IWG (International Workspace Group), companie care deține brandul Regus.

IWG a intrat pe piața locală în anul 1999, cu marca Regus, un pionier pe această nișă, iar în 2018 a lansat în România și Spaces, ambele fiind branduri de spații de lucru flexibile, gândite pentru a mări productivitatea și creativitatea, dedicate companiilor și start-up-urilor. CBRE și IWG au derulat împreună până acum șapte proiecte de închiriere de noi spații pentru Regus și Spaces, cu o suprafață totală de peste 15.000 de metri pătrați, care pot acomoda circa 1.500 posturi de lucru.

„În ultimul an, am observat un interes ridicat pentru birourile flexibile aflate în zona de sud a Bucureștiului. Discutăm cu mai multe companii care au sediul în nordul orașului, dar țin cont de faptul că peste 50% dintre angajați locuiesc în jumătatea sudică și încearcă să le ofere mai multe opțiuni pentru spațiile de lucru”, a afirmat Vlad Damian, Head of Advisory & Transaction Services, Investor Leasing, CBRE România.

Noul centru Regus beneficiază de imediata apropiere a magazinelor și serviciilor din Sun Plaza, având totodată acces direct din centrul comercial către magistrala de metrou M2, care leagă rapid Sun Plaza de huburile de birouri din Piața Victoriei, Aurel Vlaicu și Pipera, precum și de marile universități din zonele Piața Romană și Universitate.

„Piața spațiilor flexibile și de coworking din București s-a extins rapid în ultimii ani, astfel încât avem peste 40 de spații care ocupă o suprafață totală de circa 70.000 de metri pătrați, conform datelor CBRE Research. Există numeroase opțiuni în aproape toate zonele Capitalei, cu pachete de servicii și bugete diferite și vedem cum tot mai multe companii oferă angajaților ocazia de a salva timp, lucrând mai aproape de casă și fiind în același timp parte dintr-o comunitate de business”, a adăugat Vlad Damian.

Regus, lider global în soluții de birouri flexibile, a creat o rețea puternică de birouri, spații de co-working și întâlniri de afaceri, pe care le pot accesa companii din toate colțurile lumii. Această infrastructură globală este menită să susțină dezvoltarea afacerilor oriunde în lume.

Rețeaua de spații de lucru le permite liderilor de afaceri să opereze oriunde în lume, prin eficientizarea costurilor cu spațiul de lucru și alte costuri conexe. Le permite clienților să externalizeze complet portofoliul legat de gestionarea chestiunilor administrative cu spațiul de lucru. Creat pentru a spori productivitatea și pentru a conecta 2,5 milioane de profesioniști, Regus este o comunitate de business la care poți avea acces instant și un loc de care simți că aparții. Pentru mai multe informații, accesați www.regus.ro

Related posts

Medicover cumpără spitalul Pelican din Oradea, într-o tranzacție de 23 de milioane de euro

Stefana Muresan

Compania Modpack System, furnizor de servicii de ambalare industriala pentru export si relocare de obiective industriale – sediu la Liverpool

Stefana Muresan

ANL finanțează două blocuri în cartierul zălăuan Dumbrava Nord

Nora Dumitrescu

La 1 ianuarie 2020, CCIR va prelua președinția Consiliului de Afaceri al OCEMN

Papuc Irina

Cifra de afaceri din comerțul cu amănuntul, în scădere: primele date INS pentru aprilie 2020

Ion Surdu

Tramvai spre Episcopia Bihor și depou modern în afara Oradiei

redactia

Speedwell a obținut autorizația de construire pentru The Ivy – ansamblul rezidențial din nordul Bucureștiului

Ionut Oprea

Investiție de 900.000 de lei pentru amenajarea curții Castelului de la Sâncrai, bijuteria din centrul Transilvaniei, în care se țineau baluri în urmă cu 200 de ani

Stefana Muresan

Care sunt propunerile oficiale pentru noul Guvern

Stefana Muresan

Program de investiții de 66 mil. euro în centre de colectare și prelucrare fructe

Stefana Muresan

Acord comercial semnat între Corteva Agriscience™ și Pro Farm Technologies

Ligia Voro

Prima jumătate de an la BVB: creșteri de 11 %, două listări și sezonul dividendelor

Ligia Voro

G4media: Schimbarea la față a Blajului după investiția Bosch

Papuc Irina

Corina Creţu: “Ardealul, campion la atragerea banilor europeni”

redactia

Proiectele de afaceri în lifestyle din România, promovate la Cluj

Nora Dumitrescu

Turismul maramureșean reîncepe angajările. Pe malul Firizei

Nora Dumitrescu

Peste zece milioane de euro, oferta primului investitor pentru un terminal cargo la Sibiu

Stefana Muresan

Veniturile Medicover și Synevo, creștere puternică în 2018

redactia

Transportul metropolitan din Brașov se extinde în alte patru localități

Papuc Irina

Clujana își face rețea în Transilvania. Va deschide magazine la Sibiu și Bistrița

Nora Dumitrescu

Fan Courier adoptă chatboţi Druid pentru interacţionarea cu clienţii

Traian Dan

SG EBS, o noua extindere in West Gate

Transilvania Business

Norvegienii de la Visma Software România au în plan angajarea a peste 100 de persoane

redactia

Portland Trust și Ares Management LP au vândut complexul de birouri Oregon Park către Lion’s Head Investments

Stefana Muresan

Leave a Comment