Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Măcelarii de la Moldovan, demonstrație în trei generații la Carnexpo

Maeștrii bucătari de la Moldovan – Carmangeria Sânnicoară au fost prezenți cu o demonstrație în trei – bunic, tată, fiu – la târgul de profil Indagra Food & Carnexpo.

“Cea mai mare expoziție de carne și preparate din carne din sud-estul Europei, ne-a dat prilejul să susținem o demonstrație de măcelărie, cu trei generații de maeștri măcelari”, au anunțat reprezentanții societății clujene.

“Prioritatea noastră este să păstrăm forța de muncă în țară și să ne formăm specialiști. O parte semnificativă din investițiile realizate de producătorii români se îndreaptă în ultima perioadă către segmentul forței de muncă. Lipsa personalului calificat, dar și a celui necalificat rămâne una dintre marile provocări ale industriei locale a cărnii”, a explicat directorul general, Cosmin Moldovan, pentru Agrofood.

Familia Moldovan a transformat un grajd dezafectat din Mociu în fermă de vaci, iar apoi atelierul de produse de carne în prima unitate de procesare la Sânnicoară, urmată de cea de-a doua, la Dezmir, majoritatea investițiilor fiind realizate cu ajutorul fondurilor europene.

În prezent există peste 30 de unități Cosm-Fan și Moldovan – majoritatea în sistem bistro). Vechile magazine Cosm-Fan din Cluj vor fi remodelate în Moldovan.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fortificațiile din Transilvania devin obiective turistice europene

Articolul următor

CBRE a consiliat Regus pentru deschiderea unui nou centru în Sun Plaza, București

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share