Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ANOFM, ANPIS și Casa Națională de Pensii vor avea acces la REVISAL

Ministrul Muncii a promis că, începând cu 1 ianuarie 2020, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (ANPIS) şi Casa Naţională de Pensii vor avea acces direct în REVISAL, baza de date cu toţi angajaţii din România, care este gestionată de Inspecţia Muncii.

„Astăzi am cerut redactarea și am și semnat un ORDIN pentru ca ANOFM, ANPIS, Casa Națională de Pensii să aibă, de la 1 ianuarie 2020, acces direct în REVISAL, baza de date cu toți angajații din România gestionată de Inspecția Muncii.
Nu accept ca o persoană care trebuie să primească, la timp, indemnizație, pensie, ajutor de șomaj să meargă personal după diferite adeverințe sau să aștepte ca o instituție să îi comunice alteia diferite informații”, a anunțat ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Ministrul a subliniat că decizia este „un prim pas de simplificare”: astfel că toate instituțiile din coordonarea Ministerului Muncii vor lua, pe baza unei parole de acces, datele necesare despre situația solicitantului, direct din REVISAL.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Comunitatea bihoreană și-a desemnat laureații

Articolul următor

Premierul Orban: Fondul de Dezvoltare și Investiții trebuie desființat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share