Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SmartBill donează 35.000 de euro pentru Spitalul Județean din Sibiu

SmartBill, companie lansată în Sibiu în anul 2007 care are ca principal obiectiv automatizarea proceselor, transferul de date, precum și emiterea de documente, eliminând astfel munca manuală, de reintroducere de date în diverse sisteme, a decis să doneze suma de 35.000 euro Spitalului Județean Sibiu. La această sumă au contribuit toți angajații din Sibiu ai companiei.

„Am profitat de campania Fundației Comunitare Sibiu să strângem o sumă consistentă pentru achiziția de kituri de testare și aparatură pentru ATI. Am decis să donam 10.000 euro de pe firmă și să propunem colegilor din Sibiu să ne donăm un procent din salariul pe luna asta (plus taxele aferente). Eu și Ioana (Ioana Hasan, cofondatoare SmartBill – n.n.) am decis să donăm 100%.
Rezultatul a fost peste așteptări și sunt al naibii de mândru de echipa pe care o avem. Absolut toți au decis să doneze procente semnificative, deși decizia și suma erau private, era ușor să refuzi.
În total am strâns și vom dona 35.000 euro !!!”, a anunțat Radu Hasan, CEO-ul SmartBill, pe contul său de Facebook.

Precizăm că Fundația Comunitară Sibiu a lansat un apel către comunitatea locală de a dona către instituția spitalicească în contextul extinderii epidemiei de coronavirus. „În ultima săptămână am discutat îndelung cu reprezentanții acestuia și am clarificat care sunt nevoile sale prioritare pentru a face față cât mai bine în contextul noului coronavirus, iar necesități sunt multe: de la achiziții de teste la echipamente pentru terapia intensivă, în valoare de câteva sute de mii de lei bune. Cineva ar putea zice că era în responsabilitatea statului să se ocupe de toate, dar în momentul de față credem că este mai important să ajutăm comunitatea să traverseze cu bine această etapă și să punem umărul cu toții. Chiar dacă, în mod normal acum ar fi trebuit să muncim de zor pentru a pune pe picioare noua ediție a maratonului, alături de câteva organizații sibiene ne resetăm prioritățile și pornim o campanie de strângere de fonduri pentru Spitalul Județean și vă rugăm să ne ajutați. Promitem să avem grijă de transparența tuturor achizițiilor. Din fericire, deja avem și o primă companie care s-a alăturat demersului, căreia îi mulțumim mult. Puteți afla mai multe despre campanie și dona aici: www.maratonsibiu.ro/un-spital-o-comunitate”, au transmis reprezentnații Fundației.

Vineri, 13 martie, CON-A, cea mai mare firmă de construcții din România cu capital integral românesc privat, a decis să doneze Spitalului Județean Sibiu o linie de testare pentru coronavirus.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Firmele nevoite să lucreze de la distanță, ajutate gratuit

Articolul următor

Cum este afectată industria HoReCa de răspândirea Covid-19 și ce măsuri solicită guvernului reprezentanții acesteia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share