Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Două oferte pentru autostrada Cluj – Sălaj. China vs România

Pentru proiectarea și execuția sectorului Nădășelu – Zimbor al Autostrăzii Transilvania (A3) au fost depuse două oferte: una din România, alta din China.

“După ce în 26 iunie am semnat contractul de proiectare și execuție a lotului de autostradă Zimbor – Poarta Sălajului, sunt bucuros să fac cunoscut faptul că în 9 iulie a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului de proiectare și execuție a Autostrăzii Brașov – Târgu-Mureș – Cluj – Oradea, subsecțiunile 3A2 Nădășelu – Mihăiești și 3B1 Mihăiești – Zimbor”, a relatat ministru transporturilor, Lucian Bode.

În cadrul acestei proceduri, ofertele au fost depuse de către doi ofertanți: asocierea China Communications Construction Company Limited – Dimex 2000 Company și asocierea Spedition UMB – Tehnostrade  – Electromontaj.

Valoarea estimată a contractului este de 1,4 miliarde de lei, fără taxa pe valoarea adăugată. Contractul are o perioadă de proiectare de 12 luni și una de execuție de 24 luni. Garanția lucrărilor este între 5 și 10 ani, în funcție de perioada ofertată în cadrul factorului de evaluare.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construirea A3, subsecțiunile 3A2 Nădășelu – Mihăiești (km 8+700-km 25+500) de 16 km și subsecțiunea 3B1 Mihăiești – Zimbor, de 13 km.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Principalele provocări și soluțiile de adaptare la contextul provocat de COVID-19, dezbătute de consultanții fiscali la prima ediție online a „Tax & Finance Forum”

Articolul următor

Primăriile din Bihor pot beneficia de sprijin financiar pentru împăduriri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share