Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primăria Timișoara caută furnizor pentru 22.000 de megawatti

Primăria Timișoara caută furnizor de energie electrică pentru acoperirea necesarului de consum a locațiilor unde își desfășoară activitatea, dar și pentru instalațiile pe care le operează, adică iluminat public, semafoare și fântâni publice. În total, firma respectivă va trebui să furnizeze un consum de 22.517 megawatti pe durata unui an.

Se caută cea mai bună ofertă pentru curentul electric consumat de tot ce ține de municipalitatea timișoreană. Primăria Timișoara a lansat procedura de acordare a contractului de furnizare de energie electrică, prin negociere fără publicare prealabilă, pentru toate locațiile aflate în administrarea sa. Atribuirea se va face pe baza celui mai bun raport calitate – preț. Prețul reprezintă 98% din criteriile de atribuire.

Conform contractului, sunt patru grupe de locații unde se va furniza electricitatea. Cei mai mulți bani vor merge spre iluminatul public, iar rețeaua de semafoare a municipalității va consuma puțin peste consumul realizat de fântânile publice.

Conform anexei la contract curentul electric va merge la: Locații ale municipiului Timișoara – 3.500 de MWh, Instalații semaforizare – 570 MWh, Fântâni publice – 510 MWH, respectiv iluminat public – 15.000 MWh.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Polonezii de la Scallier au preluat parcul de retail Prima Shops din Timișoara, aflat în construcție

Articolul următor

Linii de asamblare într-o nouă dimensiune cu ajutorul ochelarilor de realitate virtuală

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share