Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Universitarii de la Babeș-Bolyai au bătut palma cu Banca Națională

Instituția lui Mugur Isărescu a hotărât să se deschidă pentru studenții de la Cluj

Banca Națională a României (BNR) va derula un proiect comun de educație financiară cu studenții de la jurnalism și media digitală ai Universității Babeș-Bolyai (UBB).

„Pe cât de neașteptată și surprinzătoare întâlnirea noastră cu reprezentanții BNR, pe atât de utilă și promițătoare. Am primit o ofertă de la BNR pentru un proiect comun de educație financiară destinat viitorilor jurnaliști înscriși la cursul de jurnalism economic – pe care îl susțin, dar nu numai.

Când toată lumea s-ar ține aproape de banca centrală (acolo e „mierea informației”), o instituție, în general, rezervată cu ieșirile publice, nu puteam decât să acceptăm cu entuziasm această provocare pentru studenții noștri.

Am organizat această întâlnire pentru a perfecta detaliile și conținutul viitoarelor activități, neexcluzând prezența fizică a reprezentanților BNR la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării – atunci când se va putea – și un calendar de două prezentări sau întâlniri tematice pe an”, a relatat Viorel Nistor, lector la UBB.

La discuții au participat Laura Mîrșolea – director Direcția muzeu și educație financiară a BNR, Dan Suciu – director Direcția comunicare și relații cu publicul, Mihail Dragoș Bolocan – director regional Sucursala Regională Cluj, Alina Tarța – șef birou educație financiară, muzeu și comunicare Sucursala Cluj, Angelica Cîmpan – referent de specialitate, inițiatoarea activității.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Metroul din Cluj, inclus în PNRR

Articolul următor

Viitoare fermă piscicolă din Cluj, racordată la apă și canalizări

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share