Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Biserica Ortodoxă atacă supremația Panemar și La Casa în centrul Clujului

Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului (AVFC) a dat în folosință un magazin-bistro, alături de o brutărie pe fonduri europene. Cu spațiu de servire și sală de lectură, acesta intră în concurență directă cu rețele private ca Panemar sau La Casa. 
Bistroul bisericesc este înzestrat cu spațiu de servire a mesei și POS | Foto: AVFC

Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului (AVFC) a dat în folosință un magazin-bistro, alături de o brutărie pe fonduri europene. Cu spațiu de servire și sală de lectură, acesta intră în concurență cu rețelele private de panificație. 

Magazinul de produse de panificație, patiserie și prescuri Artos este situat lângă Catedrala Mitropolitană. Mitropolitul Andrei a vorbit, la inaugurare, despre minunea înmulțirii pâinilor. „Chiar dacă pentru noi sunt foarte importante prescurile și pâinea cea de toate zilele, de aici mergem cu gândul la Pâinea vieții, la Domnul Iisus Hristos. El este Pâinea cea vie care S-a pogorât din cer și care ne dă viață nouă tuturor”.

„Sperăm ca magazinul să vină în sprijinul credincioșilor noștri și al tuturor locuitorilor municipiului, prin produsele pe care le oferă. Aici se vor desface o mare parte din produsele realizate la Brutăria Artos. Este tot un proiect al AVFC, demarat prin intermediul Programului Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane”, a spus consilierul economic al AVFC, Sorin Câlea.

Bistro cu sală de lectură

„Magazinul se dorește a fi un loc din care bunii noștri creștini să poată lua o jertfă de prescură sau unul dintre produsele noastre de panificație și patiserie. Ne dorim să fie un loc de tihnă pentru servirea celorlalte sortimente: croasante, prăjituri, sendvișuri, cafea, ceai, băuturi răcoritoare. Există posibilitatea ca toate acestea să fie îmbinate cu un moment de lectură, în spațiul special amenajat”, a explicat managerul magazinului, Gheorghe Puian.

La inaugurare au mai participat Benedict Bistrițeanul, episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, reprezentanți ai Consiliului și Centrului Eparhial. Biserica Ortodoxă Română mai deține unități de producție, magazine, agenții de turism, trusturi de presă, clădiri, terenuri și păduri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Crama din Șimleu Silvaniei va lansa anul acesta vinuri spumante la sticlă de 1,5 l, dar și vinuri în butoaie de lemn. Dana Gorgan, vinificator la Podgoria Silvania a menționat că va fi schimbat și designul etichetelor la vinurile spumante.

Podgoria Silvania va produce spumante Magnum

Articolul următor

S-au semnat protocoalele pentru centurile ocolitoare ale Negrești Oaș și Ardud

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share