Dezvoltatorul de software din Cluj-Napoca, Cloud Treats România, a lansat în Bucureşti o aplicaţie pentru comenzi online de mâncare în grup, hipMenu, dedicată în special angajaţilor, a anunţat compania.
În afară de Bucureşti, aplicaţia funcţionează în Cluj-Napoca, Oradea şi Timişoara. Aplicaţia a fost lansată în 2013 şi a generat peste 13 milioane de euro restaurantelor partenere, din care 5 milioane de euro anul trecut, potrivit companiei.
Funcţia de comandă în grup poate face mai uşoară coordonarea comenzilor mai mari, care poate include plata separată online a selecţiilor, a declarat directorul de tehnologie al Cloud Treats Romania, Ciprian Costa.
”Etichetele personalizate care însoţesc fiecare comandă ajută la distribuirea pachetelor între colegi şi reduc erorile umane care intervin la trimiterea comenzii de către restaurante. Momentan doar bucureştenii din sectorul 1 şi 2 pot beneficia de livrări prin aplicaţie, urmând să ne extindem treptat pentru că nu vrem să facem rabat la calitate ”, a declarat Ciprian Costa, în cadrul comunicatului.
În două săptămâni de la lansarea în Bucureşti, unii proprietari de restaurante spun că valoarea unei comenzi este şi de trei ori mai mare decât până acum.
“Vedem un uriaş potenţial de câştig în zona prânzurilor din sectorul corporate. Datorită acestui sistem de comenzi de grup, în loc de două porţii per adresă de livrare, am ajuns să ducem opt porţii în medie, ceea ce nu doar reduce costurile, ci şi eficientizează timpul de livrare”, a declarat managerul operaţional al restaurantului Pizzicato, Valentin Piescu.
Recent, compania a îmbunătăţit aplicaţia pentru a oferi traducerea meniurilor în peste 15 limbi străine. Conform reprezentanţilor companiei, cele mai utilizate traduceri sunt în engleză, franceză, germană, maghiară, italiană, spaniolă sau greacă.
Aplicaţia are în vedere şi persoana care comandă mâncarea, căreia îi este dedicată o zi specială, ”Ziua Eroului Nerecunoscut”, în care are o reducere de 20% la toate comenzile de grup plasate de joi, 20 iulie, până duminică, 23 iulie.
Restaurantele partenere în Bucureşti sunt La Mama, Zensushi, Edo sushi, Presto pizza, Presto donner, Big daday burger’s, Mon Paris, Noodles Bar, Burger Avenue, Gyros Dionysos, Bistro Dorbanti, Borsalino, Pizzicato, El Torito, Yoshi Sushi & Teppanyaki, Sushihana, Pizza Pph, ZAO, Effes, Speed Pizza, LaSafi şi Refill.
Citește și:
E gata infrastructura Centrului de Patologie Neurovasculară Cluj
Antreprenorul Construcții Erbașu București (CEB) a avansat cu lucrările la Centrul de Patologie Neurovasculară și Neurochirurgie (CPNN). “La nivelul…
5 mai 2024
Hotelul Black Tulip s-a redeschis la o jumătate de an de la incendiu
Complexul de turism din Dej marchează astfel intrarea sa integrală în funcțiune, mai târziu decât anunțau inițial proprietarii.…
5 mai 2024
Oradea va avea o autobază nouă și depou de tramvaie modernizat
Săptămâna trecută, Primăria Oradea a depus spre finanțare un mega proiect de peste 56 de milioane de euro…
5 mai 2024
Clădirea Hexagon Offices a primit certificarea WELL Health-Safety
Complexul de birouri deținut de grupul KESZ pe Calea Turzii reprezintă prima investitiție din România a companiei ungare.…
3 mai 2024
75 milioane € pentru obiectivele turistice din Ardealul de Nord
Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV) a prezentat, în cadrul unui eveniment organizat în Cluj, cele patru apeluri…
3 mai 2024
Întreprinzătorii din Maramureș și-au stabilit strategia anuală
Membrii asociației s-au reunit la restaurantul La Tour, din Baia Mare, deținut de unul dintre componenții organizației, Sorin…
3 mai 2024
Oradea se află și în acest an pe harta Conferințelor Energynomics
Municipiul Oradea nu lipsește în ultima vreme de pe harta conferințelor mai importante. De data aceasta, Energynomics va…
3 mai 2024
DOITSMARTER, proiect de testare a soluțiilor inteligente pentru optimizarea consumului de energie în locuințe sociale
Orientarea inovațiilor tehnologice către consumatorii vulnerabili de energie trebuie să devină o prioritate atât pentru autoritățile publice, cât…
3 mai 2024