Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Benoît Bavouset, final de mandat în fruntea Institutului Francez din Cluj-Napoca

Directorul Institutului Francez din Cluj-Napoca, Benoît Bavouset și-a încheiat mandatul la conducerea instituției.
Institutul Francez din Cluj – Institut Français de Cluj – şi-a deschis porţile în 1991 sub numele de Centru Cultural Francez, pe care l-a purtat până la transformarea sa în Institutul Francez din România, la sfârşitul anului 2011. Benoît Bavouset a fost directorul regional al centrului începând cu data de 1 septembrie 2013.
Principalele misiuni ale Institutului Francez din Cluj-Napoca sunt: stimularea dialogului şi a schimbului între Franţa şi Transilvania în toate domeniile, promovarea ideilor şi a valorilor Franţei şi a francofonei, promovarea excelenţei şi a inovaţiei în domeniul culturii, difuzarea unei culturi francofone deschise, inclusă în modernitate şi în diversitate şi susţinerea învăţării şi a practicării limbii franceze.
”Institutul Francez este unul dintre cele mai active institute culturale din municipiul Cluj-Napoca, organizând evenimente şi activităţi culturale pe tot parcursul anului (Întâlnirile Europene din Transilvania / Les Rencontres de Cluj în colaborare cu municipalitatea clujeană, Ziua porţilor deschise, Toamna Institutului Francez, Târgul de Cariere, Forumul ONG-urilor, etc.). Pe toată durata mandatului, domnul Benoît Bavouset a asigurat o creștere continuă a vizibilității Institutului Francez și a avut o contribuție majoră la viața culturală a orașului, la susținerea și dezvoltarea relațiilor de colaborare cu orașele noastre înfrățite, Nantes și Dijon”, a apreciat primarul Clujului, Emil Boc, pe pagina de socializare.
Sursa foto: facebook

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fermierii români, premiați și anul acesta în cadrul Galei PRIA Romanian Farmers

Articolul următor

Consorțiul Transgaz-GrTGAS, eliminat din cursa pentru preluarea DESFA

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share