Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cornel Cătoi, noul rector al USAMV Cluj

Profesorul universitar Cornel Cătoi este noul rector al USAMV Cluj. Acesta a reușit să obțină, dupa al doilea tur de scrutin, 141 de voturi, cu doar trei în plus față de contracandidatul său, Ioan Ștefan Groza.

Cătoi îl va înlocui în fotoliul de rector al USAMV Cluj pe profesorul universitar Doru Pamfil care a deținut această funcţie timp de două mandate.

Cornel Cătoi este profesor la catedra de Anatomie Patologică, Diagnostic Necropsic şi Medicină Legală de la Facultătea de Medicină Veterinară, unde a deținut, din 2012, și funcția de decan. În 2002 a obținut titlul de doctor în Medicină Veterinară cu teza de doctorat „Studiul aterosclerozei spontane şi induse la animale”.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca este continuatoarea instituției de învățământ agricol fondată pe domeniul Cluj-Mănăștur în 1869 și ridicat la rang de academie în 1906. Este una din cele mai vechi școli superioare de agricultură din Europa.

În cadrul USAMV Cluj studiază peste 6000 de studenţi.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

IMMOFINANZ a finalizat vanzarea catre Blackstone

Articolul următor

Finanțarea recrutării doctoranzilor în IMM-uri

Citește și:
Citeste mai mult

Cities of Tomorrow #9: Green Cities

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează în perioada 13-16 septembrie 2021 cea de-a noua ediție…
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share