Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Platforma Europeană de consiliere în materie de investiţii

Platforma Europeană de Consiliere în materie de Investiţii (European Investment Advisory Hub) are ca scop principal să ofere consiliere investitorilor, promotorilor de proiecte şi autorităţilor publice de management cu privire la identificarea, dezvoltarea şi pregătirea proiectelor. Platforma de consiliere îşi oferă serviciile atât la nivelul UE, cât şi la nivel local.

Platforma îşi propune să servească drept “ghişeu unic” pentru investitorii sau promotorii de proiecte care doresc consiliere privind proiecte de investiţii şi finanţarea acestora. Aceasta se bazează pe cunoştinţele de specialitate ale băncilor şi instituţiilor naţionale de promovare economică, precum şi ale autorităţilor de management ale fondurilor structurale şi de investiţii europene.

Printre serviciile asigurate de platformă se numără:

– asigurarea de asistenţă tehnică pentru autorităţi şi promotorii de proiecte;

– sprijinirea promotorilor de proiecte în dezvoltarea proiectelor lor, astfel încât acestea să îndeplinească criteriile de eligibilitate în conformitate cu Regulamentul privind FEIS;

– contribuţia la asigurarea disponbilităţii sprijinului FEIS în întreaga UE prin utilizarea eficientă a cunoştinţelor de la nivel local;

– îndeplinirea rolului de platformă pentru schimburile inter pares şi punerea în comun de cunoştinţe cu privire la dezvoltarea de proiecte.

Sursa:bisnet-transylvania

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Finanțarea recrutării doctoranzilor în IMM-uri

Articolul următor

Bani de la UE pentru promovarea produselor agricole

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share