Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rafinament francez în ţinutele business de la Alisia Enco

Brandul de cămăşi şi îmbrăcăminte business pentru femei ALISIA ENCO aduce eleganţa şi rafinamentul parizian în ţinutele de afaceri prin noua colecţie de cămăşi Parisienne.  
 
Lansat la finalul anului 2014 de către antreprenoarea Alice Botnarenco, brandul ALISIA ENCO inspiră, prin produsele şi iniţiativele sale, la exprimarea liberă a creativităţii şi personalităţii femeilor prin ţinute, accesorii şi atitudine, ca o carte de vizită în business.
 
Noua colecţie Parisienne include cinci modele de cămăşi din bumbac 100% de cea mai bună calitate, îmbogăţite cu elemente din dantelă franţuzească şi franjuri, fiecare dintre ele având un design deosebit şi bazându-se exclusiv pe combinaţia de alb şi negru.
 
Inspirate de eleganţa atemporală şi stilul sofisticat al femeilor din Paris, cămăşile Jacqueline, Sophie, Margot, Amandine şi Charlotte demonstrează că feminitatea şi afacerile se pot completa cu succes. O colecţie ce transmite profesionalism şi care îşi propune să le ajute pe doamne să îşi exprime stilul personal, cămăşile Parisienne reunesc două aspecte care, de cele mai multe ori, se manifestă separat: om de afaceri şi femeie.
 
Lansarea noii colecţii de cămăşi Parisienne coincide cu mărirea gamei de produse ALISIA ENCO, cardiganele, vestele, bluzele, jachetele şi prima fustă ALISIA ENCO Ladylike fiind doar o parte dintre noutăţile din această primăvară.
 
Colecţiile ALISIA ENCO se comercializează în prezent exclusiv prin intermediul propriului magazin online. Livrarea produselor se realizează oriunde în lume, iar transportul în România este gratuit şi se face în 1-2 zile.
 
ALISIA ENCO – For creative women in business este un brand de cămăşi şi îmbrăcăminte pentru femeile de afaceri, ce a fost lansat de antreprenoarea Alice Botnarenco la finalul anului 2014 şi aduce în prim-plan latura creativă a femeilor.

Ajutându-le să îşi contureze stilul personal prin produse ce nu se încadrează în tiparele clasice de business, din materiale de cea mai bună calitate, ALISIA ENCO îşi propune să le inspire pe doamne să experimenteze cu imaginea lor prin culori, texturi şi croieli inovative.  

Alice Botnarenco a început primul business la vârsta de 23 de ani, din anul 2009 este preşedinte fondator al organizaţiei Femei în Afaceri, comunitate de business adresată femeilor, iar din anul 2012 este Mentor în cadrul European Network of Mentors for Women Entrepreneurs.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vinvest Timisoara, intoarcerea granzilor

Articolul următor

Piata imobiliara locala continua ciclul de crestere

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share