Importate Turism

TAROM introduce ruta directa Iasi-Madrid

Începând cu data de 25 iunie 2016, ieșenii și nu numai vor avea posibilitatea de a călători cu avionul în capitala Spaniei. Cursa Iași-Madrid va fi operată de compania TAROM și va avea două frecvențe pe săptămână, în fiecare zi de miercuri și sâmbătă. Astfel, avionul va decola de la Iași la ora 19:50 și va ajunge la destinație la ora 23:05. Decolarea la Madrid va avea loc la ora 23:50, iar aeronava va ateriza la Iași la ora 04:50.

 

„Cu mare plăcere anunțăm introducerea unei noi curse externe din Iași, un important nod aerian din țară, preocuparea noastră fiind diversificarea portofoliului de rute în zone din țară unde există potențial de dezvoltare. Datele pe care le-am primit demonstrează că Iași-Madrid va fi o rută profitabilă, cu atât mai mult cu cât o astfel de cursă nu se operează în prezent din Iași, iar pentru noi acest lucru reprezintă un avantaj. Clienții companiei noastre se vor bucura, așa cum i-am obișnuit, de servicii de calitate pe această nouă rută, putând călători în siguranță și confort. Ne bucurăm că parteneriatul TAROM cu Aeroportul Iași este într-o continuă dezvoltare” a precizat Gabriel Stoe, directorul general TAROM.

 

„Deschiderea noii curse directe Iași-Madrid se concretizează în urma negocierilor intense cu partenerul nostru Tarom care a ințeles că un astfel de proiect merită să fie pus în practică. Vorbim de o cursă așteptată de foarte multă vreme. Solicitările pentru această destinație, care sunt numeroase și vin din medii diferite, dar și legăturile între cele două orașe, pe diverse paliere de activitate, au reprezentat fundamentul economic de calcul pentru partenerul nostru. Cursa directă Iași-Madrid presupune o durată de zbor de 4 ore și folosirea unei aeronave care să permită transportul mai multor pasageri odată, pentru a fi profitabilă.
Conectarea Iașului cu capitala Spaniei era necesară pentru că vorbim de o destinație turistică de mare impact. În plus, Madrid este un important centru cultural și universitar, unde ajung să studieze mulți tineri din regiunea noastră. Totodată, Madrid este cunoscut ca un puternic centru industrial și de afaceri, și se creează astfel posibilitatea ca noi investitori străini să vină să își dezvolte afacerile în zona noastră, dar este și un oras unde muncesc numeroși concetățeni care se întorc în țară și contribuie, indirect, la dezvoltarea economică a regiunii. În același timp, noua rută facilitează reîntregirea familiilor mult mai des, în Madrid locuind mulți oameni din regiunea Moldovei. Țin să mulțumesc companiei Tarom pentru deschidere și încrederea pe care ne-o acordă atunci când înțeleg că în Iași există potențial de dezvoltare”, a completat Marius Bodea, președintele C.A. al Aeroportului International Iași.

 

În prezent compania TAROM mai operează zboruri directe din Iași spre șase destinații externe: MUNCHEN, LONDRA, ROMA, BOLOGNA, TORINO, TEL AVIV, dar și curse interne zilnice către OTOPENI.

 

Orarul de zbor IASI-MADRID : RO419 IAS 19:50 – MAD 23:05; RO420 MAD 23:50 – IAS 04:50

Related posts

Clujul, promovat la Târgul de turism de la Milano

Stefana Muresan

MIPIM 2016 Award winners

Se redeschid ștrandurile și piscinele din Băile Felix și din Băile 1 Mai

Traian Dan

Fond de Inovație în Sănătate pentru acces la o medicină modernă

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] The Story of Wine (4) Castel Vinum

Transilvania Business

tIMOn: Bugetele de marketing de 20 ori mai mari

Transilvania Business

Top playerii magazinelor online isi vand povestile in aceasta toamna!

Black Friday la TAROM: reduceri pentru zboruri către 28 de destinații

Papuc Irina

50 de speakeri la Transylvanian Clusters International Conference

Leul, minim istoric în raport cu euro. Ministrul de Finanţe spune că situaţia bugetului este mai gravă decât cele mai pesimiste aşteptări

Papuc Irina

Fermieri din 10 țări vin la București în noiembrie, la RALF 2016

Wizz Air introduce două rute noi în Praga și Sevilla

Papuc Irina

Emerging Europe Property Forum – London 2016

Transilvania Business

Impact Hub, activ de la 1 martie

Transilvania Business

Amadeus va promova inventarul complet și tarifele Hertz

Ligia Voro

Investiţia de 5,9 milioane de euro prin care un oraş din Transilvania renaşte

Stefana Muresan

Sibiul, ocupat 94% de Summit

redactia

600 de joburi pentru Juniori la nivel national

GTC buys two more office buildings

Târgul de Turism de la București: Brașovul se va prezenta ca principala destinație turistică a României

Papuc Irina

Strategia de Dezvoltare Inteligentă a Regiunii Nord-Vest 2014-2020

Transilvania Business

S-a lansat Federația Patronatelor Femeilor Antreprenor

Stefana Muresan

Staţiunile balneare şi hotelurile cu spa fac jocurile în turismul românesc

Robert Bloancă

[Enjoy Transylvania!] Povestea vinului (5) Domeniile Boieru de la Ciumbrud

Ion Surdu

Leave a Comment