Importate Turism

TAROM introduce ruta directa Iasi-Madrid

Începând cu data de 25 iunie 2016, ieșenii și nu numai vor avea posibilitatea de a călători cu avionul în capitala Spaniei. Cursa Iași-Madrid va fi operată de compania TAROM și va avea două frecvențe pe săptămână, în fiecare zi de miercuri și sâmbătă. Astfel, avionul va decola de la Iași la ora 19:50 și va ajunge la destinație la ora 23:05. Decolarea la Madrid va avea loc la ora 23:50, iar aeronava va ateriza la Iași la ora 04:50.

 

„Cu mare plăcere anunțăm introducerea unei noi curse externe din Iași, un important nod aerian din țară, preocuparea noastră fiind diversificarea portofoliului de rute în zone din țară unde există potențial de dezvoltare. Datele pe care le-am primit demonstrează că Iași-Madrid va fi o rută profitabilă, cu atât mai mult cu cât o astfel de cursă nu se operează în prezent din Iași, iar pentru noi acest lucru reprezintă un avantaj. Clienții companiei noastre se vor bucura, așa cum i-am obișnuit, de servicii de calitate pe această nouă rută, putând călători în siguranță și confort. Ne bucurăm că parteneriatul TAROM cu Aeroportul Iași este într-o continuă dezvoltare” a precizat Gabriel Stoe, directorul general TAROM.

 

„Deschiderea noii curse directe Iași-Madrid se concretizează în urma negocierilor intense cu partenerul nostru Tarom care a ințeles că un astfel de proiect merită să fie pus în practică. Vorbim de o cursă așteptată de foarte multă vreme. Solicitările pentru această destinație, care sunt numeroase și vin din medii diferite, dar și legăturile între cele două orașe, pe diverse paliere de activitate, au reprezentat fundamentul economic de calcul pentru partenerul nostru. Cursa directă Iași-Madrid presupune o durată de zbor de 4 ore și folosirea unei aeronave care să permită transportul mai multor pasageri odată, pentru a fi profitabilă.
Conectarea Iașului cu capitala Spaniei era necesară pentru că vorbim de o destinație turistică de mare impact. În plus, Madrid este un important centru cultural și universitar, unde ajung să studieze mulți tineri din regiunea noastră. Totodată, Madrid este cunoscut ca un puternic centru industrial și de afaceri, și se creează astfel posibilitatea ca noi investitori străini să vină să își dezvolte afacerile în zona noastră, dar este și un oras unde muncesc numeroși concetățeni care se întorc în țară și contribuie, indirect, la dezvoltarea economică a regiunii. În același timp, noua rută facilitează reîntregirea familiilor mult mai des, în Madrid locuind mulți oameni din regiunea Moldovei. Țin să mulțumesc companiei Tarom pentru deschidere și încrederea pe care ne-o acordă atunci când înțeleg că în Iași există potențial de dezvoltare”, a completat Marius Bodea, președintele C.A. al Aeroportului International Iași.

 

În prezent compania TAROM mai operează zboruri directe din Iași spre șase destinații externe: MUNCHEN, LONDRA, ROMA, BOLOGNA, TORINO, TEL AVIV, dar și curse interne zilnice către OTOPENI.

 

Orarul de zbor IASI-MADRID : RO419 IAS 19:50 – MAD 23:05; RO420 MAD 23:50 – IAS 04:50

Related posts

Vizită europeană la Aeroportul Internațional Iași

Transilvania Business

TAROM zboara de la Iasi la Istanbul

Transilvania Business

Primul zbor LOT de la Cluj-Napoca!

Castel construit în 1680 în Transilvania, una dintre cele mai bune afaceri familiale din Europa

Stefana Muresan

Peste 1.500 de austrieci, clienți ai Raiffeisen, vor vizita Brașovul

Stefana Muresan

Apele Române scot la licitație suprafețe pe lacul Colibița destinate construcțiilor plutitoare de agrement

Stefana Muresan

| TAROM introduce ruta directa Iasi-Madrid

Au început înscrierile la Meat & Milk 2016!

Transilvania Business

Lansare – pagini interactive: Business.Parks

Noul Cod Vamal al Uniunii Europene. Realitatea anului 2016

Taxa turistică nu se elimină la Timişoara

Robert Bloancă

Bogdan Chiritoiu, la PRIA Competition

Transilvania Business

Pădurea de Mâine

redactia

Arhitecti premiati la Cluj-Napoca in aceasta toamna

Orașele Transilvaniei și Banatului, magnet pentru turiști

redactia

Creșteri semnificative pentru magazinele on-line

Prinţul Charles, lobby pentru pajiştile Târnavei Mari

Țara Silvaniei, inclusă într-un sistem de trasee turistice

Nora Dumitrescu

Sibiul primeşte oficial titlul de Regiune Gastronomică Europeană în 12 februarie

redactia

Credit de 10 milioane de euro pentru Italsofa

Transilvania Business

Infineon Technologies, extindere in Novo Park

Transilvania Business

| De anul viitor se anunta zbor direct Iasi-Dubai

Clujul își pregătește traseele turistice pentru ridicarea restricțiilor

Nora Dumitrescu

Zacaria Group investește 11 milioane de euro în Valetta Residence

Transilvania Business

Leave a Comment