Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SunGarden Therme își deschide porțile

La începutul lunii iunie a acestui an, în portofoliul lanțului hotelier SunGarden Hotels and Resorts se adauga o noua locație. Actualul Black Tulip Hotel din Dej  își schimbă oficial numele în SunGarden Therme.

Ca urmare a dezvoltarii si a viziunii SunGarden Hotels & Resorts, acesta va avea un nou logo si o noua identitate de brand. Recunoscuta ca o locatie eleganta, rebranding-ul acesteia reflecta directia de dezvoltare si viziunea pentru viitor. Noul logo a fost proiectat pentru a reprezenta angajamentul continuu pentru construirea unei relatii speciale cu oaspetii, cât și eleganța și rafinamentul unor servicii speciale.

Astfel hotelul se alatura brandului SunGarden Hotels and Resorts, din care mai fac parte locațiile SunGarden Golf & Spa Resort (localitatea Baciu) și SunGarden Salin (localitatea Turda).

Odata cu schimbarea numelui, SunGarden Therme se aliniaza la standardele înalte pe care brandul obișnuiește să le ofere clienților săi pentru a putea să satisfacă gusturile diversificate ale publicului. Hotelul vine în întâmpinarea clienților săi cu cea mai elegantă locație, fiind singurul hotel de patru stele din orașul Dej.

 

Hotelul are o capacitate de 53 de camere, deține o sală de evenimente cu 450 locuri, restaurant cu 100 de locuri, sală de conferințe cu 100 locuri dotata cu cea mai moderna aparatura și un salon privat de 50 locuri. Viitoarele investiții ale hotelului includ un centru de SPA complet dotat și o piscina exterioara.

Inaugurarea oficiala și petrecerea privată vor avea loc în data de 02.06.2016,la eveniment sunt așteptați peste 200 de invitați. Aceștia sunt întâmpinați cu șampanie, hors d’oeuvre și candy bar-uri inedite, care lasa loc degustarilor de vin și momentelor speciale alaturi de trupa Incognito.

De asemenea, la evenimentul de inaugurare, echipa SunGarden Therme va organiza o strângere de fonduri pentru a ajuta la susținerea cauzei celor de la Fundația Someș: Toti copiii azi zâmbesc.

Proiectul are ca scop principal crearea unei baze de date cu elevii din comunele Vad, Mica și Cășeiu, aflați în pericol de abandon școalar, identificarea cauzelor care pot duce la acesta cât și  formarea unei echipe de specialiști care să îi îndrume pe aceștia. Totodată, se dorește identificarea surselor de finanțare pentru îndepărtarea cauzelor sociale și crearea unei legaturi permanente cu școala.

Hotelul SunGarden Therme își așteapta oaspeții cu porțile deschise pe adresa Strada Libertații numarul 1, în orașul Dej.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

50 de speakeri la Transylvanian Clusters International Conference

Articolul următor

Punct și de la capăt: de la adversitate spre conformitate

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share