Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

EXCLUSIV – The 12th Annual ACI EUROPE Best Airport Awards

Premiile ACI EUROPE Best Airport au fost anunțate marți seara la cina de gală care a avut loc la The Island, un club exclusivist pe țărmul Mării Egee din Atena.

Marele câștigător al premiilor oferite de Airports Council International (ACI) Europe este Arnaud Feist, CEO al Aeroportului din Bruxelles, care a ridicat, emoționat, premiul Leader of the Year, creat special la cea de-a 26 ediție a General Anssembly Congress & Exhibition a ACI, eveniment care se încheie în această după-amiază la Atena. Premiul Leader of the Year i-a fost acordat lui Arnaud Feist pentru extraordinarul leadership și curaj, pentru hotărârea remarcabilă și înțelepciunea dovedite după atacul terorist de la Aeroportul din Bruxelles din 22 martie 2016. Premiul i-a fost înmânat de Augustin de Romanet, președintele ACI Europe.

Arnaud Feist a avut un discurs de mulțumire în care a subliniat că gândurile sale bune se îndreaptă către familiile victimelor care au fost ucise și către victimele rănite în atac, iar o parte se află încă în spital, a ținut să împartă premiul cu toate echipele implicate în salvarea victimelor, iar apoi în reconstrucția aeroportului și i-a dedicat distincția soției sale, Beth, care de 15 ani îi înțelege pasiunea pentru activitatea aeroportuară.

Aeroportul din Bruxelles a mai ridicat premiul de cel mai bun aeroport din categoria 10-25 de milioane de pasageri anual.
Celelalte șase premii acordate au fost câștigate de: Keflavik Airport – cel mai bun aeroport din categoria sub 5 milioane de pasageri anual, Glasgow Airport – cel mai bun aeroport din categoria între 5-10 milioane de pasageri anual, London Heathrow Airport, cel mai bun aeroport din categoria peste 25 de milioane de pasageri, Oslo Airport – pentru Eco-Innovation, Dublin Airport pentru accesibilitate, Johan Schölvinck, Vice-President Commercial InterVISTAS pentru WBP Recognition.

Premiile au fost prezentate de Olivier Jankovec, Director General ACI EUROPE, Angela Gittens, Director General ACI World, Salvatore Sciacchitano, Secretar Executiv Executive Conferința Aviației Civile Europene, Filip Cornelis, Acting Director, Aviation and International Transport Affairs, Comisia Europeană, Philippe Merlo, Director ATM EUROCONTROL, și Catherine Mayer, Vice-President SITA.

Juriul a fost format dintr-un grup de experți independenți din partea EUROCONTROL, Comisia Europeană, Conferința Aviației Civile Europene, Comisia Europeană de Travel și FlightGlobal.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Strategia energetica a Romaniei va fi dezbatuta la PRIA Energy Conference

Articolul următor

Peste 50 de designeri la FFW 2016

Citește și:
Consiliul pentru Dezvoltare Regională Nord-Vest
Citeste mai mult

Centura Dejului, dorită pe fonduri europene

Programul Operațional Regional (POR) 2021-2027 este sursa de finanțare propusă pentru șoseaua de ocolire a municipiului clujean. Consiliul…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share