Eveniment Importate

Peste 50 de designeri la FFW 2016

Peste 50 de designeri din întreaga lume au confirmat prezența la prima ediție a Feeric Fashion Week. Cea mai importantă săptămână a modei din Europa de Est și-a schimbat anul acesta denumirea, trecând la numele consacrat marilor săptămâni de modă din lume. Feeric Fashion Week va avea loc anul acesta între 16 și 24 iulie, în Alba Iulia și Sibiu.

Anul trecut, Eduardo Perez și Diego de Biase, creatorii argentinieni din spatele brandului Sarah Jessy Jones au deschis, prin prezentările de la Alba Iulia atât săptămâna modei cât și calea designerilor din America de Sud spre piața generoasă a Europei de Est. Succesul prezentărilor de modă susținute de cei doi designeri a dus la o listă de designeri sudamericani de-a dreptul impresionantă pentru ediția din acest an. Astfel, alături de numeroși designeri argentinieni, publicul va putea vedea colecții produse de designeri din Paraguay și Chile. Iar participarea internațională la Feeric Fashion Week nu se oprește aici. De-a lungul celor 8 zile, pe pasarelele Feeric vor defila creații ale unor designeri renumiți din Singapore, Liban, Suedia, Malta, Serbia, Grecia, Italia, Franța sau Germania.

Festivalul este structurat pe trei secțiuni de prezentări de modă. Prezentările individuale vor fi, ca în fiecare an, principala atracție a celei mai creative săptămâni de modă din Europa. Creațiile designerilor vor fi prezentate pe superbele străduțe din centrul Sibiului, în grădina Palatului Brukenthal din Avrig, la Pasajul Scărilor sau în Biserica fortificată din Cristian. Spațiul generos al Redal Expo va fi transformat în Feeric Venue pe durata festivalului, unde, în fiecare seară, se vor desfășura patru prezentări de modă. Iar la finalul fiecărei seri de festival, în Feeric Venue va avea loc câte o petrecere tematică. Gala Feeric va închide Feeric Fashion Week în Piața Mică, pe pasarela suspendată paralelă cu Podul Minciunilor, poate cea mai reprezentativă imagine internațională a săptămânii modei.

Numeroși invitați din marile capitale ale modei și-au anunțat prezența la Alba Iulia și Sibiu pentru Feeric Fashion Week. Pe lângă jurnaliști și bloggeri internaționali specializați în domeniul modei, la Feeric Fashion Week vor fi prezenți Andrea Garmendia, star TV argentinian, Anama Fereira, directorul celei mai importante agenții de modele din Argentina, renumitul fotograf italian Nicola Casini, Sherry Fan, din partea agenției Sherry Models din Guangzhou, China sau reprezentanți ai agenției Wave Management din Milano.

Sesiunea de acreditări pentru bloggeri, fotografi și jurnaliști a fost deschisă la începutul acestei săptămâni și este disponibilă pe www.feeric.ro. Accesul la prezentările de modă din cadrul Feeric Fashion Week 2016 este liber.

Feeric Fashion Week este un eveniment cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și susținut de Primăria Municipiului Alba-Iulia. Ediția din acest an a Feeric Fashion Week este organizată în parteneriat cu Jidvei.

Related posts

Meat & Milk 2016! Dezbatere: Mulți am fost, puțini am rămas, ce va fi mâine?

Transilvania Business

SALSA WEEK & KIZOMBA 2016

2020, an dificil pentru APTOR, dar în care s-a reușit atenuarea efectelor crizei

Traian Dan

Teraplast devine actionar majoritar la Depaco, cu 60% din capital

Stefana Muresan

40 nations explore the future of building and construction

Ionut Oprea

Ian Worboys – “Industry Professional of the Year”

S-a lansat STEMsylvania, școala de vară care reunește zeci de elevi și profesori din Transilvania

Stefana Muresan

TAROM introduce ruta directa Iasi-Madrid

Monica Bîrlădeanu la The Woman Cluj-Napoca

Transilvania Business

2,5 milioane de euro pentru sectorul porcinelor

Transilvania Business

Join the largest Event Dedicated to the Romanian Business Services Sector, November 18th

Ionut Oprea

Transylvanian Clusters International Conference

Stefana Muresan

FORO 2019: Guest Experience Design sau Arhitectura Ospitalității

Stefana Muresan

Turnul Pompierilor din Cluj, monument de la 1574, în proces de revitalizare. Costuri: 10 milioane de lei, fonduri europene

redactia

Bianca Muntean, director executiv Transilvania IT Cluster, speaker la evenimentul ”Industria 4.0. – Strategia care ar salva economia”

redactia

Fermierii români, premiați și anul acesta în cadrul Galei PRIA Romanian Farmers

Stefana Muresan

Fond de Inovație în Sănătate pentru acces la o medicină modernă

Stefana Muresan

Festivalul Industriilor Creative, ediția a IX-a

Ligia Voro

Avem Ziua națională a gastronomiei și vinului românesc

Stefana Muresan

One week left – Romania at ExpoReal 2016

Transilvania Business

DRAGON’S NEST, CEA MAI MARE SCENĂ DIN ROMÂNIA, 100 DE METRI LĂȚIME ȘI PESTE 35 DE METRI ÎNĂLȚIME!

Raluca Ursu

BIAS 2016 – sambata 30 iulie

Raiffeisen Bank, partener principal Bucharest Technology Week 2017

Stefana Muresan

Clujul devine locul ideal pentru întâlnirea dezvoltatorilor de software și aplicații în cadrul PRIA IT&C and Intellectual Property Conference în 15 mai 2018

Ionut Oprea

Leave a Comment