Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Enel Asistență, mai multe servicii

Enel Asistență, serviciul lansat în noiembrie 2014 de către Enel prin care clienţii rezidenţiali beneficiază de asistență în reparații și intervenții casnice urgente, 24 de ore din 24, vine cu două servicii noi, incluse în pachet – reparaţii la instalaţiile de apă şi la instalaţiile de canalizare, anunță compania într-un comunicat de presă. 


 

İn perioada 8 august – 15 octombrie 2016, clienții rezidențiali ai Enel Energie și Enel Energie Muntenia care achiziționează, în perioada menționată, serviciul Enel Asistenţă vor primi un discount de 50% pentru o perioadă de 12 luni din prețul pachetului standard.

Preţul pachetului standard este de 11,60 lei/lună (TVA inclus), include două intervenţii pe an, iar costul fiecărei intervenţii, acoperit de abonament, este de maxim 450 lei (TVA inclus).

 

Opțiunea Enel Asistență oferă o paletă largă de servicii: reparații și intervenții urgente la instalațiile electrice interioare, reparații de lăcătușerie și acum, reparații ale instalațiilor de apă si canalizare, prin intermediul unei rețele de companii specializate gestionate de partenerul Europ Assistance.

 

Clienţii pot accesa oferta promoțională sunând gratuit la numărul 0800 07 08 09, la cel mai apropiat Punct Enel sau online, prin intermediul contului MyEnel.

 

Campania se va desfăşura la nivel naţional, pentru clienții ale căror locuri de consum sunt situate în următoarele judeţe: Timiș, Arad, Hunedoara, Caraș-Severin, Constanța, Călărași, Tulcea, Ialomița, Ilfov, Giurgiu, Prahova, Argeș, Cluj, Sibiu, Brașov, Iași, Suceava şi municipiul București.

 

 

Mai multe detalii despre Enel Asistență sunt disponibile aici: http://www.enel.ro/ro/clienti-promotii-enel-asistenta-em.html.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Siemens a extins doua fabrici

Articolul următor

Teodosescu, Tulbure și Mik, noua conducere a AOR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share