Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CJ | Noul sediu EBS – NTT Data

În prezent, EBS Tower găzduiește în cei peste 7000 mp destinați companiei 520 de angajați EBS.
Astăzi, 3 Iunie, a avut loc inaugurarea oficială a noului sediu EBS Romania – EBS Tower. Momentelul reper in evolutia companiei, care a sărbătorit 16 ani pe 1 iunie, a fost marcat și de prezența E.S. Kisaburo Ishii, Ambasadorul Japoniei în România, Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca, Patrizio Mapelli, CEO NTT DATA EMEA, Swen Rehders, CEO NTT DATA Deutschland şi Daniel Metz CEO EBS Romania.
Personalităţi din zona academică, importanţi clienţi şi parteneri de afaceri, au luat parte la eveniment.
În cadrul EBS Tower se regăsesc spații de birouri, săli de curs, săli dedicate pentru conferințe și videoconferințe, spații special destinate interviurilor, bibliotecă, un etaj întreg dedicat zonei de relaxare, iar parcarea din subsol este echipată cu lift pentru automobilele angajaţilor.
În spatele amenajării se regăseşte ideea de “conectivitate”, întrucât fiecare nivel comunică într-un mod distinct cu angajații. Tematicile variază de la etaj la etaj și îndeamnă la acțiuni, fie că vorbim despre munca în echipă, despre o comunicare deschisă și eficientă, orientarea înspre nevoile clientului, dar și la creativitate, implicare, dezvoltare continuă, relaxare, toate acestea pentru a susține constant inovația.
Parterul EBS Tower este dedicat unui program special de dezvoltare profesională, care va fi organizat în colaborare cu Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) şi dispune de un amfiteatru de 100 de locuri complet dotat cu sistem de sonorizare – o premieră în Cluj pentru o firmă particulară – o sală de curs de 28 de persoane şi o sală profesorală. Programul va fi demarat în toamna acestui an, alături de Facultatea de Matematică și Informatică și va avea o durată de doi ani. Acesta va oferi participanților o specializare echivalentă cu absolvirea unei facultăți în domeniul IT.
Etajul 1 al EBS Tower este etajul dedicat în primul rând zonei de relaxare și jocuri, un spațiu de peste 700 mp pentru multiplele evenimente ale companiei, iar tot aici sunt amenajate 2 laboratoare dotate cu calculatoare care vor fi folosite în academiile pe care EBS le desfăşoară. La acest nivel este amenajată și o zonă expozițională destinată tinerilor artiști, atât studenților de la Universitatea de Arte și Design (UAD), cât și angajaților EBS.
În numai câteva săptămâni clădirea va dispune de un bistro cu sală de mese și o terasă frumoasă, situat la etajul 4 al EBS Tower, pe o suprafață de peste 100mp şi un restaurant panoramic cu meniu à la carte, care este în curs de amenajare la etajul 12 al clădirii din centrul orașului Cluj-Napoca.
Proiectul EBS Tower a fost demarat în luna aprilie a anului 2014. Investiția se ridică la 1,8 mil. EUR, durata proiectului fiind de 1 an și 9 luni. În prezent, EBS Tower găzduiește în cei peste 7000 mp destinați companiei 520 de angajați EBS.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

SB | Transilvania „Best in travel 2016” pentru piaţa britanică

Articolul următor

BV | Coresi Business Park, certificat BREEAM Very Good

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share