Importate Real Estate

O noua cladire in Coresi Business Park

Clădirea L1, aparţinând celei de-a doua faze a Coresi Business Park, cu o suprafață de 8.300 mp, a fost dată în folosință în luna septembrie 2016. Sunt în curs lucrările de construcție la cea de-a doua clădire nouă, N1, de 8.500 mp, ce urmează a fi livrată în trimestrul al doilea din 2017. Coresi Business Park totalizează în prezent peste 30.000 mp de birouri de clasă A și ţinteşte să ajungă la 100.000 mp în următorii ani.

 

Cea de-a doua fază a proiectului Coresi Business Park cuprinde trei clădiri moderne de birouri clasa A, cu regim mic de înălțime (P+3E/4E), totalizând 25.000 mp construiți. Clădirea L1, cu o suprafață construită de 8.300 mp, este închiriată integral și se află în proces de obținere a calificativului BREEAM – “Foarte bine”. Clădirea L1 a fost dată integral în folosință în luna septembrie 2016. Sunt în curs lucrările de construcție la cea de-a doua clădire nouă, N1, de 8.500 mp ce urmează a fi livrată în trimestrul al doilea din 2017.
“Remarcăm mult mai multă atenție din partea viitorilor chiriași în ceea ce privește calitatea amenajării interioare și a partițiilor, inclusiv a materialelor și a componentelor folosite, precum și respectarea normelor PSI, cât și a altor aspecte de sănătate și securitate la locul de muncă.” comentează Silviu Savin, Partener Ascenta Management, dezvoltator al Coresi Business Park.

Prima fază a Coresi Business Park cuprinde aproximativ 26.000 mp construiți de spații de birouri neconvenționale, cu elemente arhitecturale industriale. Clădirile restaurate şi transformate oferă toate facilitățile de clasă A şi înregistrează un grad de ocupare de 100% pentru spațiile de birouri restaurate și 100% grad de retenție a chiriașilor, majoritatea trecând deja printr-un proces de expansiune.

Parcul de afaceri dezvoltat pe fosta platformă industrială Tractorul din Brașov găzduiește chiriași internaționali precum CGS, Raiffeisen, IBM, Tata Technologies, companii ce ocupă suprafețe între 3.000 și 5.000 mp. Coresi Business Park este o parte integranta a noului cartier Coresi, ce constituie una dintre cele mai ample inițiative de regenerare urbană din Romania. Coresi Business Park transformă 12 hectare din fosta platforma industriala într-o zonă de afaceri cu aspect contemporan.

Ascenta Management, dezvoltatorul parcului de afaceri, planifică un ritm constant al livrărilor de noi spații de birouri, urmând ca în următorii 8-10 ani, prin construcția a 10 clădiri noi de birouri, să atingă o suprafată totală de 100.000 mp construiți în Coresi Business Park.  

Ascenta Management este dezvoltatorul Coresi Business Park, unul dintre cele mai mari centre de afaceri din afara Bucureștiului și o inițiativă majoră de regenerare urbană.

Related posts

Audi și E.ON au pus în funcțiune cel mai mare sistem fotovoltaic de pe acoperiș din Europa

Traian Dan

CBRE: Sameday – 2.300 mp în VGP Park Timișoara

Papuc Irina

Wizz Air a inaugurat baza de la Sibiu

Transilvania Business

Grupul TeraPlast și-a dublat cifra de afaceri

Stefana Muresan

KPMG, în ISHO Offices, din a doua parte a anului

Ionut Oprea

New buildings to transform Bucharest?

Ionut Oprea

UVT, parte al celui mai mare proiect de colaborare internațională din istoria științei

Epstein reveals more about the large multi-phased mixed-use development in Bacau for Dedeman

Ionut Oprea

 Un volum de referință: „Agricultura. Concepte și Instrumente operaționale”, lansat la Oradea

Stefana Muresan

CA IMMO Romania: Together we can be stronger

Ionut Oprea

S IMMO AG: Friedrich Wachernig’s management contract renewed

Bosch înființează divizia pentru servicii de mobilitate conectată

Ionut Oprea

A fost demolată fabrica Mobam

Nora Dumitrescu

Cities of Tomorrow

Transilvania Business

CTP câștigă premiile Industrial project of the year și Warehouse Developer of the Year, la gala Europa Property SEE Real Estate Awards 2018

Stefana Muresan

Misys, primul chirias al Orhideea Towers

Sibiul si Timisoara – orase prezente la Cities of Tomorrow #5 – cap de afis pe listele investitorilor

Ionut Oprea

Benefit Seven, sediu nou prin ESOP

Transilvania Business

Lecții de business de la liderii marilor companii, oferite la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Cosmopolit Zenit, proiect nou la Brasov

Papuc Irina

Hattrick Office Building in Sibiu

Ionut Oprea

Nestle, MHP, Tech Mahindra – noi chiriași în Vox Technology Park

Ligia Voro

Trei fabrici de peste 100 mil. euro cu același manager de proiect: CBRE

Ligia Voro

Atlasglobal va opera din 1 august prima cursă Istanbul – Cluj-Napoca

Leave a Comment