Importate Real Estate

O noua cladire in Coresi Business Park

Clădirea L1, aparţinând celei de-a doua faze a Coresi Business Park, cu o suprafață de 8.300 mp, a fost dată în folosință în luna septembrie 2016. Sunt în curs lucrările de construcție la cea de-a doua clădire nouă, N1, de 8.500 mp, ce urmează a fi livrată în trimestrul al doilea din 2017. Coresi Business Park totalizează în prezent peste 30.000 mp de birouri de clasă A și ţinteşte să ajungă la 100.000 mp în următorii ani.

 

Cea de-a doua fază a proiectului Coresi Business Park cuprinde trei clădiri moderne de birouri clasa A, cu regim mic de înălțime (P+3E/4E), totalizând 25.000 mp construiți. Clădirea L1, cu o suprafață construită de 8.300 mp, este închiriată integral și se află în proces de obținere a calificativului BREEAM – “Foarte bine”. Clădirea L1 a fost dată integral în folosință în luna septembrie 2016. Sunt în curs lucrările de construcție la cea de-a doua clădire nouă, N1, de 8.500 mp ce urmează a fi livrată în trimestrul al doilea din 2017.
“Remarcăm mult mai multă atenție din partea viitorilor chiriași în ceea ce privește calitatea amenajării interioare și a partițiilor, inclusiv a materialelor și a componentelor folosite, precum și respectarea normelor PSI, cât și a altor aspecte de sănătate și securitate la locul de muncă.” comentează Silviu Savin, Partener Ascenta Management, dezvoltator al Coresi Business Park.

Prima fază a Coresi Business Park cuprinde aproximativ 26.000 mp construiți de spații de birouri neconvenționale, cu elemente arhitecturale industriale. Clădirile restaurate şi transformate oferă toate facilitățile de clasă A şi înregistrează un grad de ocupare de 100% pentru spațiile de birouri restaurate și 100% grad de retenție a chiriașilor, majoritatea trecând deja printr-un proces de expansiune.

Parcul de afaceri dezvoltat pe fosta platformă industrială Tractorul din Brașov găzduiește chiriași internaționali precum CGS, Raiffeisen, IBM, Tata Technologies, companii ce ocupă suprafețe între 3.000 și 5.000 mp. Coresi Business Park este o parte integranta a noului cartier Coresi, ce constituie una dintre cele mai ample inițiative de regenerare urbană din Romania. Coresi Business Park transformă 12 hectare din fosta platforma industriala într-o zonă de afaceri cu aspect contemporan.

Ascenta Management, dezvoltatorul parcului de afaceri, planifică un ritm constant al livrărilor de noi spații de birouri, urmând ca în următorii 8-10 ani, prin construcția a 10 clădiri noi de birouri, să atingă o suprafată totală de 100.000 mp construiți în Coresi Business Park.  

Ascenta Management este dezvoltatorul Coresi Business Park, unul dintre cele mai mari centre de afaceri din afara Bucureștiului și o inițiativă majoră de regenerare urbană.

Related posts

FOTO: Noutăţi despre proiectul Maurer Residence Târgu Mureş!

Ligia Voro

CBRE a consiliat Regus pentru deschiderea unui nou centru în Sun Plaza, București

Papuc Irina

Snooker de talie mondială în martie la Cluj

Transilvania Business

Estoria City: The new normal: solvency, flexibility and trust

Ionut Oprea

Speedwell a obținut autorizația de construire pentru The Ivy – ansamblul rezidențial din nordul Bucureștiului

Ionut Oprea

Huf extends development center in Romania

Nicolae Pop

1.500 de apartamente și un posibil centru de afaceri, proiecte Profitec, în spatele mall-ului NEPI din Târgu Mureș

Ligia Voro

Bilanţ european: România numără banii pierduţi de la Uniunea Europeană

Infineon Technologies, extindere in Novo Park

Transilvania Business

Conceptul 4C – patru reguli de aplicare a ingrasamintelor

RALF 2016, cu Emil Dumitru, Președintele PRO AGRO: Este esențial să fim prezenți la masa discuțiilor

CEE Investment Awards & CEO Networking Forum – LIVE & ONLINE – October 28-29

Ionut Oprea

ATENOR launches an office project in Warsaw (Poland)

Ionut Oprea

Ajutor de stat pentru construirea de grădiniţe cu profil sportiv, buget de 500 mil. euro

redactia

CTP l-a numit pe Daniel Paraschiv în funcția de Business Development Manager pentru Transilvania

Stefana Muresan

Raport Colliers privind evoluția pieței imobiliare în 2019: dezvoltare în creștere față de așteptările inițiale pe mai multe segmente

Papuc Irina

Sonae Sierra câștigă 3 premii europene pentru ParkLake

Ionut Oprea

REAL ESTATE & CONSTRUCTION FORUM

CORESI AVANTGARDEN – proiect de regenerare urbană în Brașov

Nicolae Pop

Vienna Airport to expand its Air Cargo Center by one-third

Ionut Oprea

CBRE: Stocul național de spații de retail moderne a ajuns la circa 3,5 milioane de metri pătrați

Stefana Muresan

Blake Horsley to become P3’s Group Development Director

Ionut Oprea

Programul „Noua Casă” va fi operațional din 15 august. „Dacă un român câştigă mai mult, de ce să nu-i dăm posibilitatea să aplice?”

Papuc Irina

Industrial Park Brasov aniversează 10 ani

redactia

Leave a Comment