Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O noua cladire in Coresi Business Park

Clădirea L1, aparţinând celei de-a doua faze a Coresi Business Park, cu o suprafață de 8.300 mp, a fost dată în folosință în luna septembrie 2016. Sunt în curs lucrările de construcție la cea de-a doua clădire nouă, N1, de 8.500 mp, ce urmează a fi livrată în trimestrul al doilea din 2017. Coresi Business Park totalizează în prezent peste 30.000 mp de birouri de clasă A și ţinteşte să ajungă la 100.000 mp în următorii ani.

 

Cea de-a doua fază a proiectului Coresi Business Park cuprinde trei clădiri moderne de birouri clasa A, cu regim mic de înălțime (P+3E/4E), totalizând 25.000 mp construiți. Clădirea L1, cu o suprafață construită de 8.300 mp, este închiriată integral și se află în proces de obținere a calificativului BREEAM – “Foarte bine”. Clădirea L1 a fost dată integral în folosință în luna septembrie 2016. Sunt în curs lucrările de construcție la cea de-a doua clădire nouă, N1, de 8.500 mp ce urmează a fi livrată în trimestrul al doilea din 2017.
“Remarcăm mult mai multă atenție din partea viitorilor chiriași în ceea ce privește calitatea amenajării interioare și a partițiilor, inclusiv a materialelor și a componentelor folosite, precum și respectarea normelor PSI, cât și a altor aspecte de sănătate și securitate la locul de muncă.” comentează Silviu Savin, Partener Ascenta Management, dezvoltator al Coresi Business Park.

Prima fază a Coresi Business Park cuprinde aproximativ 26.000 mp construiți de spații de birouri neconvenționale, cu elemente arhitecturale industriale. Clădirile restaurate şi transformate oferă toate facilitățile de clasă A şi înregistrează un grad de ocupare de 100% pentru spațiile de birouri restaurate și 100% grad de retenție a chiriașilor, majoritatea trecând deja printr-un proces de expansiune.

Parcul de afaceri dezvoltat pe fosta platformă industrială Tractorul din Brașov găzduiește chiriași internaționali precum CGS, Raiffeisen, IBM, Tata Technologies, companii ce ocupă suprafețe între 3.000 și 5.000 mp. Coresi Business Park este o parte integranta a noului cartier Coresi, ce constituie una dintre cele mai ample inițiative de regenerare urbană din Romania. Coresi Business Park transformă 12 hectare din fosta platforma industriala într-o zonă de afaceri cu aspect contemporan.

Ascenta Management, dezvoltatorul parcului de afaceri, planifică un ritm constant al livrărilor de noi spații de birouri, urmând ca în următorii 8-10 ani, prin construcția a 10 clădiri noi de birouri, să atingă o suprafată totală de 100.000 mp construiți în Coresi Business Park.  

Ascenta Management este dezvoltatorul Coresi Business Park, unul dintre cele mai mari centre de afaceri din afara Bucureștiului și o inițiativă majoră de regenerare urbană.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Employee engagement: before & after hiring

Articolul următor

Analiza DTZ Echinox, retail S1

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share