Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Veranda Shop & Stay Obor, livrat de Optim PM

Veranda Shop & Stay Obor – Al 2-lea proiect de retail livrat de Optim PM in ultimele doua luni. Optim Project Management sunt incantati sa felicite Veranda Shop & Stay Obor pentru deschiderea oficiala ce a avut loc pe 27 Octombrie 2016.
Optim PM si-a inceput activitatea pe santier in August 2015, cu o echipa de 14 profesionisti furnizand servicii de Project Management, Cost Management si Tenant Coordination. Comunicarea excelenta dintre membrii echipei, chiriasii spatiilor comerciale si comunitatea locala a fost esentiala. Optim PM a lucrat in colaborare cu echipa sa de profesionisti in vederea coordonarii constructiei proiectului, furnizand cea mai buna solutie in mod constant.
Cu o investitie de 60 mil. Euro, proiectul aduce astazi un aer proaspat si modern in zona Obor, care este cea mai importanta zona comerciala si traditionala a Bucurestiului. Veranda Shop & Stay Obor are o suprafata inchiriabila de aproape 30.000 metri patrati si cuprinde un hypermarket Carrefour, magazine, restaurante, cafenele, o zona de divertisment, patinoar, o suprafata verde si 1.200 locuri de parcare.
David Evans, Directorul General al Optim PM, a declarat: “A fost o placere sa lucram cu Dl. Andrei Pogonaru, contribuind la livrarea primului sau proiect de retail din Romania. Experienta vasta in sectorul de retail ne-a ajutat sa lucram in sinergie cu echipa dansului, indeplinind astfel viziunea conceptuala a proiectului”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Romgaz a semnat contractul pentru o nouă centrală termoelectrică la Iernut

Articolul următor

Secretul creșterii vânzărilor în eCommerce

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share