București Real Estate Ultimele stiri

Veranda Shop & Stay Obor, livrat de Optim PM

Veranda Shop & Stay Obor – Al 2-lea proiect de retail livrat de Optim PM in ultimele doua luni. Optim Project Management sunt incantati sa felicite Veranda Shop & Stay Obor pentru deschiderea oficiala ce a avut loc pe 27 Octombrie 2016.
Optim PM si-a inceput activitatea pe santier in August 2015, cu o echipa de 14 profesionisti furnizand servicii de Project Management, Cost Management si Tenant Coordination. Comunicarea excelenta dintre membrii echipei, chiriasii spatiilor comerciale si comunitatea locala a fost esentiala. Optim PM a lucrat in colaborare cu echipa sa de profesionisti in vederea coordonarii constructiei proiectului, furnizand cea mai buna solutie in mod constant.
Cu o investitie de 60 mil. Euro, proiectul aduce astazi un aer proaspat si modern in zona Obor, care este cea mai importanta zona comerciala si traditionala a Bucurestiului. Veranda Shop & Stay Obor are o suprafata inchiriabila de aproape 30.000 metri patrati si cuprinde un hypermarket Carrefour, magazine, restaurante, cafenele, o zona de divertisment, patinoar, o suprafata verde si 1.200 locuri de parcare.
David Evans, Directorul General al Optim PM, a declarat: “A fost o placere sa lucram cu Dl. Andrei Pogonaru, contribuind la livrarea primului sau proiect de retail din Romania. Experienta vasta in sectorul de retail ne-a ajutat sa lucram in sinergie cu echipa dansului, indeplinind astfel viziunea conceptuala a proiectului”.

Related posts

Colin Lovering joins Avison Young in Bucharest

Ionut Oprea

Cădere istorică pentru prețul petrolului: s-a prăbuşit la 30 de dolari pe baril

Papuc Irina

Marile probleme ale Clujului: prețurile proprietăților, mobilitatea și salariile

Nora Dumitrescu

Leave a Comment