Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul HELLA mizează pe inovaţie

HELLA este o companie de familie, cotată la bursă, prezentă pe plan internaţional, cu peste 32.000 de angajaţi care activează în mai mult de 100 de sedii distribuite în peste 35 de ţări.
Sediu rgb
Grupul german HELLA dezvoltă şi produce sisteme şi componente pentru tehnica electronică și de iluminat, fiind un furnizor de încredere pentru industria automotive globală.
Mai mult, în Europa, HELLA dispune de unul dintre cele mai mari centre de servicii comerciale pentru piese de schimb şi accesorii destinate autovehiculelor, servicii de diagnoză şi servicii de asistenţă. De asemenea, HELLA produce şi module complete pentru vehicule, sisteme de climatizare, reţele de bord precum și aplicații complet independente, printre care amintim sistemele de iluminare stradală și industrială.
HELLA se situează printre cele mai inovatoare companii din sectorul auto datorită celor peste 6000 de angajaţi care lucrează, la nivel global, în cercetare şi dezvoltare. Cu o cifră de afaceri de aproximativ 5,8 miliarde de euro, realizată în anul fiscal 2014/2015, grupul HELLA este clasat în rândul celor mai importanţi 40 de furnizori din industria auto globală şi este una dintre cele mai mari 100 de companii industriale din Germania.
În România, HELLA are trei centre de proiectare și dezvoltare, un centru administrativ și trei unități de producție în Timişoara, Arad, Lugoj şi Craiova unde, în prezent, lucrează peste 3000 de colegi.
Ghiroda

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

NRCC University – How to build a bullet-proof marketing strategy

Articolul următor

Coralia a împlinit 20 de ani!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

IRUM a fost vizitată de tineri

Fabrica reghineană IRUM a fost unul din obiectivele vizitate de tinerii din Rotary Youth Exchange District 2241 Romania &…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share