Cluj Eveniment Lideri si afaceri

The Woman 2017: Învățarea continuă – strategia liderilor de mâine

Eleanor Tabi Haller-Jorden, recunoscută ca o puternică voce în domeniul educației și a egalității de gen, participă în calitate de speaker la Conferința de Leadership Feminin The Woman ce reunește în 14-15 martie la Cluj-Napoca peste 500 femei antreprenor, manageri și lideri în diferite domenii de activitate.
Publicații precum Wall Street Journal, Financial Times, BBC sau CNN au prezentat viața și cariera lui Eleanor Tabi Haller-Jorden, în prezent CEO al The Paradigm Forum, think-tank global care se axează pe formarea mediilor care să mențină și să dezvolte performanța la locul de muncă.  Cea de-a VI-a ediție a evenimentului se desfășoară sub tematica „Education, the power to change the world” și își propune să fie un promotor al schimbărilor puternice în educație.
O luptă pentru echitate socială începută la vârsta de 17 ani
Eleanor a fost numită Global Ambassador pentru dezvoltarea inițiativelor sociale fondate de Hillary Clinton în cadrul „Vital Voices Global Partnership”, iar de-a lungul timpului a participat în calitate de speaker la conferințe globale precum: TEDx Zurich sau UN Women National Committee Switzerland.
Învățarea continuă este o baterie reîncărcabilă pentru leadership sustenabil și de impact; o zi fără învățare este o zi irosită” afirmă Eleanor Tabi Haller Jorden, care militează pentru dezvoltarea spiritului civic în cadrul comunităților încă de la vârsta de 17 ani. Catalyst, J. P. Morgan, HNC Consulting sau The Learning Labs sunt doar câteva dintre companiile în care Eleanor și-a dezvoltat capacitatea de cercetare și implementare a programelor de workplace design și management intercultural. Speakerul de talie mondială va oferi în cadrul Conferinței de Leadership Feminin The Woman o perspectivă nouă asupra educației și a formării liderilor de mâine.
MUNICH, GERMANY - JUNE 10: Eleanor Tabi Haller-Jorden attends the Digital Life Design women conference (DLDwomen) at the Centre for New Technologies at Deutsches Museum on June 10, 2010 in Munich, Germany. DLDwomen is about new opportunities, new markets, the new lifestyle and future developments of women's role that are being influenced by today's digital age and social transformation. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images) *** Local Caption *** Eleanor Tabi Haller-Jorden
De la impact global la microcomunități
Formarea liderilor de mâine trebuie să înceapă de la vârste fragede. „Dacă accesul la educație nu se întâmplă în faze, poate fi prea târziu pentru adulți. Lipsa oportunităților intelectuale, sociale și emoționale, duce la marginalizare și excludere socială. Momentul pentru un impact real în viața unui copil, mai ales pentru cei care trăiesc în sărăcie, trebuie să se facă la o vârstă fragedă”, a explicat cofondatorul și director executiv OvidiuRo, Maria Gheorghiu, promotor activ al educației în rândul comunităților defavorizate.
Maria Gheorghiu Speaker The Woman 2017
Începând cu anul 2010, împreună cu Leslie Hawke (mama actorului Ethan Hawke) a implementat programul „Fiecare copil în grădiniță”, cu scopul de a înscrie copii din familii sărace în sistemul educațional. Programul a fost dezvoltat împreună cu Ministerul Educației și a fost implementat cu succes, astfel că în 2015 Parlamentul României a elaborat o lege de finanțare a programului la nivel national. În aprilie 2016, Maria Gheorghiu a fost numită Secretar de Stat în materie de Incluziune Socială de fostul Prim-Ministru Dacian Cioloș.
Educație financiară alături de experți regionali
Bucharest Stock Exchange sprijină inițiativa The Woman prin prezența lui Ludwik Sobolewski, CEO al instituției în calitate de speaker al evenimentului. Sub conducerea lui Ludwik Sobolewski, bursa din Varșovia a devenit lider al pieței de capital din Europa Centrală și de Est și s-a listat pe propria piață reglementată în 2010. În prezent, Ludwik Sobolewski joacă un rol-cheie în educarea și implementarea de reforme care să plaseze piața de capital din România pe harta oportunităților de investiții la nivelul Europei de Sud-Est.
Ludwik Sobolewski speaker The Woman 2017
Conferința de Leadership Feminin The Woman, care stă sub semnătura Libero Events, și-a început rolul educațional în 2012, reunind anual peste 500 de femei lider care vizează dezvoltarea personală și profesională. Evenimentul include workshopuri, prezentări și dezbateri susținute de peste 20 speakeri naționali și internaționali. The Woman a creat revista digitală The Woman.ro, iar în cadrul ediției curente lansează platforma de mentorat Womentors.ro.

Related posts

Politica comercială a UE – noi oportunităţi şi provocări pentru mediul de business din România

Ligia Voro

Compania germană Mennekes, cu venituri de peste 100 mil. euro, își deschide firmă la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Deschiderea procedurii de insolvență în contextul stării de urgență

Nicolae Pop

Emil Boc și Bogdan Chirițoiu participă la conferința PRIA Competition Cluj-Napoca în 16 mai 2019

Stefana Muresan

Clujul și-a luat “partea leului” în Consiliul pentru Dezvoltare Nord-Vest

Nora Dumitrescu

Afacerile Wetterbest, creștere de 45%

Ligia Voro

NRCC Night of the SMEs – join the most interactive event for SMEs!

Ionut Oprea

Salonul Auto la BBP

Daniel Buda, vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European și membru al Grupului PPE: “Vești bune de la Bruxelles pentru fermieri! Eforturile Comisiei AGRI din Parlamentul European au generat măsuri excepționale de sprijin pentru sectorul agroalimentar!”

Ligia Voro

Analiza: noua directiva europeana asupra secretelor comerciale

Ce aduce nou 2016 din punct de vedere vamal

USAMV Cluj a scos pe piață un iaurt produs în laboratoarele universității

Stefana Muresan

Clujul va avea charter de TelAviv

Nora Dumitrescu

DuPont Pioneer, 300 de milioane de dolari din seminte

Acţionarii AAGES Târgu Mureş scot la vânzare 15% din companie, la un preț între 3,15 – 3,90 lei/acţiune

Stefana Muresan

Cluj: Profitul Univers T a crescut cu 92,57%

Stefana Muresan

Primaria Cluj-Napoca va achizitiona 22 de tramvaie noi, contract de 190 mil. lei – 85% fonduri europene

Stefana Muresan

Universitatea Babeș-Bolyai, reprezentanţă în Japonia

Stefana Muresan

Orașele Transilvaniei și Banatului, magnet pentru turiști

redactia

Timișoara găzduiește Congresul Național de Ortopedie și Traumatologie, ediția a XVII-a

Stefana Muresan

Centura Dejului, scoasă la licitaţie. Contract de 22 milioane de euro

redactia

Golfstore – magazinul pasiunii tale

Ligia Voro

BDO Romania, birou la Iasi

Alianța Vestului vrea tren de mare viteză între Transilvania și Banat

Nora Dumitrescu

Leave a Comment