Cluj Eveniment Lideri si afaceri

The Woman 2017: Învățarea continuă – strategia liderilor de mâine

Eleanor Tabi Haller-Jorden, recunoscută ca o puternică voce în domeniul educației și a egalității de gen, participă în calitate de speaker la Conferința de Leadership Feminin The Woman ce reunește în 14-15 martie la Cluj-Napoca peste 500 femei antreprenor, manageri și lideri în diferite domenii de activitate.
Publicații precum Wall Street Journal, Financial Times, BBC sau CNN au prezentat viața și cariera lui Eleanor Tabi Haller-Jorden, în prezent CEO al The Paradigm Forum, think-tank global care se axează pe formarea mediilor care să mențină și să dezvolte performanța la locul de muncă.  Cea de-a VI-a ediție a evenimentului se desfășoară sub tematica „Education, the power to change the world” și își propune să fie un promotor al schimbărilor puternice în educație.
O luptă pentru echitate socială începută la vârsta de 17 ani
Eleanor a fost numită Global Ambassador pentru dezvoltarea inițiativelor sociale fondate de Hillary Clinton în cadrul „Vital Voices Global Partnership”, iar de-a lungul timpului a participat în calitate de speaker la conferințe globale precum: TEDx Zurich sau UN Women National Committee Switzerland.
Învățarea continuă este o baterie reîncărcabilă pentru leadership sustenabil și de impact; o zi fără învățare este o zi irosită” afirmă Eleanor Tabi Haller Jorden, care militează pentru dezvoltarea spiritului civic în cadrul comunităților încă de la vârsta de 17 ani. Catalyst, J. P. Morgan, HNC Consulting sau The Learning Labs sunt doar câteva dintre companiile în care Eleanor și-a dezvoltat capacitatea de cercetare și implementare a programelor de workplace design și management intercultural. Speakerul de talie mondială va oferi în cadrul Conferinței de Leadership Feminin The Woman o perspectivă nouă asupra educației și a formării liderilor de mâine.
MUNICH, GERMANY - JUNE 10: Eleanor Tabi Haller-Jorden attends the Digital Life Design women conference (DLDwomen) at the Centre for New Technologies at Deutsches Museum on June 10, 2010 in Munich, Germany. DLDwomen is about new opportunities, new markets, the new lifestyle and future developments of women's role that are being influenced by today's digital age and social transformation. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images) *** Local Caption *** Eleanor Tabi Haller-Jorden
De la impact global la microcomunități
Formarea liderilor de mâine trebuie să înceapă de la vârste fragede. „Dacă accesul la educație nu se întâmplă în faze, poate fi prea târziu pentru adulți. Lipsa oportunităților intelectuale, sociale și emoționale, duce la marginalizare și excludere socială. Momentul pentru un impact real în viața unui copil, mai ales pentru cei care trăiesc în sărăcie, trebuie să se facă la o vârstă fragedă”, a explicat cofondatorul și director executiv OvidiuRo, Maria Gheorghiu, promotor activ al educației în rândul comunităților defavorizate.
Maria Gheorghiu Speaker The Woman 2017
Începând cu anul 2010, împreună cu Leslie Hawke (mama actorului Ethan Hawke) a implementat programul „Fiecare copil în grădiniță”, cu scopul de a înscrie copii din familii sărace în sistemul educațional. Programul a fost dezvoltat împreună cu Ministerul Educației și a fost implementat cu succes, astfel că în 2015 Parlamentul României a elaborat o lege de finanțare a programului la nivel national. În aprilie 2016, Maria Gheorghiu a fost numită Secretar de Stat în materie de Incluziune Socială de fostul Prim-Ministru Dacian Cioloș.
Educație financiară alături de experți regionali
Bucharest Stock Exchange sprijină inițiativa The Woman prin prezența lui Ludwik Sobolewski, CEO al instituției în calitate de speaker al evenimentului. Sub conducerea lui Ludwik Sobolewski, bursa din Varșovia a devenit lider al pieței de capital din Europa Centrală și de Est și s-a listat pe propria piață reglementată în 2010. În prezent, Ludwik Sobolewski joacă un rol-cheie în educarea și implementarea de reforme care să plaseze piața de capital din România pe harta oportunităților de investiții la nivelul Europei de Sud-Est.
Ludwik Sobolewski speaker The Woman 2017
Conferința de Leadership Feminin The Woman, care stă sub semnătura Libero Events, și-a început rolul educațional în 2012, reunind anual peste 500 de femei lider care vizează dezvoltarea personală și profesională. Evenimentul include workshopuri, prezentări și dezbateri susținute de peste 20 speakeri naționali și internaționali. The Woman a creat revista digitală The Woman.ro, iar în cadrul ediției curente lansează platforma de mentorat Womentors.ro.

Related posts

Elmas Brașov a investit 1,25 milioane de euro în dezvoltare

Stefana Muresan

Mai puțin de o lună până la ArchiTECHture Conference & Expo 2017!

Stefana Muresan

EMBA-ul britanic de la UBB, la a cincea generație de cursanți

redactia

Schimbare de identitate vizuală: Sunimprof devine Rottaprint

Nora Dumitrescu

Michael Dörr, Fermierul Anului în Germania, Speaker RALF 2017

Stefana Muresan

CJ | Hygia Consult aplică cu succes conceptul “patru ochi” în accesarea fondurilor europene

Viitorul transformării digitale pentru industria românească se discută pe 21 noiembrie la Brașov

redactia

CJ Cluj: Noi zboruri operate de pe Aeroportul clujean

Stefana Muresan

“Produsele electronice cu funcții inteligente vor deveni o necesitate”

Nora Dumitrescu

Proiectul Iulius Town a ajuns la un an de la deschiderea activităţii şi aproape 500 de milioane de euro investiţi

Robert Bloancă

USAMV Cluj-Napoca, gazda Congresului Asociaţiei Veterinare Ecvine din România

Bistrițenii de la Transilvania Broker, profit net mai mare cu 16,24% în 2018

Stefana Muresan

Planurile Paralela 45: Creştere a afacerilor de 20%, deschiderea a cinci agenţii și pachete pe zbor charter spre Antalya din Târgu Mureş

Stefana Muresan

Producătorul britanic pentru industria aerospațială Teconnex, importantă investiție în județul Cluj

Stefana Muresan

Startup-ul medical Oncochain, în căutarea unei finanțări de 200.000 Euro pe SeedBlink

Papuc Irina

Inedita actiune de promovare a patrimoniului turistic si cultural din judetul Cluj

Stefana Muresan

România vrea să organizeze conferința europeană a clusterelor

Stefana Muresan

ACAROM organizeaza seminarul „Progress through Cooperation”, Bucuresti, 9-10 noiembrie 2017

Stefana Muresan

Apple Development – mall, clădire de birouri și ansamblu rezidențial la Bistrița

Stefana Muresan

Invisible Influence, bilete premium cu 45% discount, doar azi

Ionut Oprea

Studiul pieței IT din Cluj lansat azi

A. I.

NTT DATA Romania: Ce se întâmplă cu industria Automotive?

Ligia Voro

Salonul PRO INVENT 2018 se deschide miercuri, 21 martie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Salina Turda, locul doi în Topul Național al Firmelor, cu afaceri de 14 milioane de lei

Stefana Muresan

Leave a Comment