Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Adaptarea strategiilor la industrii diferite: super puteri în HR

Ecommerce-ul (comerțul online) ar putea părea, la prima vedere, o nișă în care nu se pune atât de mult accent pe rolul HR-ului în dezvoltarea strategiilor sau a metodelor de consolidare a echipelor precum s-ar întâmpla în cazul companiilor fizice. De fapt, un business online funcționează după aceleași principii, cu atât mai mult cu cât creează un spațiu virtual care aduce cu sine provocări din cele mai diverse.
Despre cum gestionezi resursa umană în eCommerce, cu Lyst [UK]
Lyst, cea mai mare platformă londoneză de e-commerce este punctul de întâlnire pentru peste 12.000 de designeri și branduri celebre. Din 2011 până în prezent business-ul este estimat la 60 milioane$, iar printre investitorii majori se numără Groupe Arnault.
Alături de noi în cadrul acestei ediții HR Summit Cluj îl avem pe Matt Buckland, Head of Talent & Human Resousces Lyst, care prin experiența internațională va pune în discuție strategii și metode inovatoare în domeniul resurselor umane. Pe parcursul carierei sale a gestionat echipe în companii și industrii la nivel mondial precum Facebook, Criteo, Bloomberg, Thought Works sau Getco.
Departamentul de resurse umane este influențat și format în mare măsură în jurul legilor referitoare la ocuparea forței de muncă. Astfel, acestea au efect asupra proceselor de recrutare, placement, dezvoltare și compensare. În acest contex, Departamentul Dreptul Muncii al unei companii susține deopotrivă drepturile generale ale omului – egalitate între sexe, naționalități și rase – precum și drepturile legate strict de locul de muncă: dreptul la salariu minim, siguranța locului de muncă precum și dreptul de a avea concediu de odihnă.
HR&Legal, colaborare și reciprocitate @ HR Summit Cluj
HR Summit Cluj-Napoca aduce în fața comunității clujene de HR reprezentanți ai domeniului juridic din cadrul unor companii de renume precum Popovici Nițu Stoica & Asociații și Noerr. Se vor dezbate situații reale din practică, soluții practice privite din punct de vedere juridic.
Ioana Dumitru, Managing Associate Popovici Niţu Stoica & Asociaţii, coordonează practica de dreptul muncii din cadrul companiei, având peste 10 ani de experienţă în acest domeniu. Ioana oferă asistenţă juridică în legătură cu toate tipurile de probleme de dreptul muncii,  de la negocieri colective, la relaţii individuale de muncă incluzând concedieri individuale sau colective, detaşări transfrontaliere, transferuri de întreprindere sau soluţionarea amiabilă a conflictelor de muncă.
Practica sa acoperă, totodată, zona fuziunilor & achiziţiilor şi aspectelor de reglementare în domeniul asigurărilor şi pensiilor private. Formarea în domeniul juridic a inclus studii de drept român (București), francez (Orléans) si LL.M. în Dreptul Internațional al Afacerilor (University of London, UK).
Andreeea Suciu, Head of Employment & Pensions Department, Noerr, deţine o vastă experienţă în domeniul conflictelor de muncă individuale şi colective, elaborarea şi negocierea contractelor colective de muncă şi în acordarea de consultanţă juridică societăţilor în cadrul proceselor de restructurare. Andreea este specializată în structurarea contractelor pentru management, dar şi în redactarea, implementarea şi organizarea unui cadru clar privind politica de personal pentru companii din domeniul construcţiilor de maşini, retail sau industria farmaceutică. De asemenea, oferă consultanţă şi asistenţă în procesul de obţinere a documentaţiei necesare rezidenţei şi desfăşurării de activităţi economice sau de raporturi de muncă de către cetăţenii străini, din cadrul sau din afara Uniunii Europene.
Conferința de Resurse Umane HR Summit Cluj-Napoca are loc în perioada 29-30 martie 2017, în incinta Impact Hub, sub sloganul „Difficult times? SuperHeRoes are here!”. Prin structura sa, HR Summit Cluj-Napoca este o experiență complexă, având în structura sa workshop-uri, prezentări, sesiuni de debate, zonă expozițională dar și oportunități de networking.
Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul oficial al evenimentului: www.cluj.hrsummit.ro.
Despre Conferința de Resurse Umane HR Summit
HR Summit este organizat de Libero Events, agenția de evenimente, B2B și B2C, sub semnătura căreia au loc conferințe și workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day,  Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar și târguri:  Touristica.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parteneriat târgumureșean în domeniul imagisticii medicale

Articolul următor

Cluj: Pehart Tec Grup, credit de 24 mil. euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share