Cluj Eveniment

Adaptarea strategiilor la industrii diferite: super puteri în HR

Ecommerce-ul (comerțul online) ar putea părea, la prima vedere, o nișă în care nu se pune atât de mult accent pe rolul HR-ului în dezvoltarea strategiilor sau a metodelor de consolidare a echipelor precum s-ar întâmpla în cazul companiilor fizice. De fapt, un business online funcționează după aceleași principii, cu atât mai mult cu cât creează un spațiu virtual care aduce cu sine provocări din cele mai diverse.
Despre cum gestionezi resursa umană în eCommerce, cu Lyst [UK]
Lyst, cea mai mare platformă londoneză de e-commerce este punctul de întâlnire pentru peste 12.000 de designeri și branduri celebre. Din 2011 până în prezent business-ul este estimat la 60 milioane$, iar printre investitorii majori se numără Groupe Arnault.
Alături de noi în cadrul acestei ediții HR Summit Cluj îl avem pe Matt Buckland, Head of Talent & Human Resousces Lyst, care prin experiența internațională va pune în discuție strategii și metode inovatoare în domeniul resurselor umane. Pe parcursul carierei sale a gestionat echipe în companii și industrii la nivel mondial precum Facebook, Criteo, Bloomberg, Thought Works sau Getco.
Departamentul de resurse umane este influențat și format în mare măsură în jurul legilor referitoare la ocuparea forței de muncă. Astfel, acestea au efect asupra proceselor de recrutare, placement, dezvoltare și compensare. În acest contex, Departamentul Dreptul Muncii al unei companii susține deopotrivă drepturile generale ale omului – egalitate între sexe, naționalități și rase – precum și drepturile legate strict de locul de muncă: dreptul la salariu minim, siguranța locului de muncă precum și dreptul de a avea concediu de odihnă.
HR&Legal, colaborare și reciprocitate @ HR Summit Cluj
HR Summit Cluj-Napoca aduce în fața comunității clujene de HR reprezentanți ai domeniului juridic din cadrul unor companii de renume precum Popovici Nițu Stoica & Asociații și Noerr. Se vor dezbate situații reale din practică, soluții practice privite din punct de vedere juridic.
Ioana Dumitru, Managing Associate Popovici Niţu Stoica & Asociaţii, coordonează practica de dreptul muncii din cadrul companiei, având peste 10 ani de experienţă în acest domeniu. Ioana oferă asistenţă juridică în legătură cu toate tipurile de probleme de dreptul muncii,  de la negocieri colective, la relaţii individuale de muncă incluzând concedieri individuale sau colective, detaşări transfrontaliere, transferuri de întreprindere sau soluţionarea amiabilă a conflictelor de muncă.
Practica sa acoperă, totodată, zona fuziunilor & achiziţiilor şi aspectelor de reglementare în domeniul asigurărilor şi pensiilor private. Formarea în domeniul juridic a inclus studii de drept român (București), francez (Orléans) si LL.M. în Dreptul Internațional al Afacerilor (University of London, UK).
Andreeea Suciu, Head of Employment & Pensions Department, Noerr, deţine o vastă experienţă în domeniul conflictelor de muncă individuale şi colective, elaborarea şi negocierea contractelor colective de muncă şi în acordarea de consultanţă juridică societăţilor în cadrul proceselor de restructurare. Andreea este specializată în structurarea contractelor pentru management, dar şi în redactarea, implementarea şi organizarea unui cadru clar privind politica de personal pentru companii din domeniul construcţiilor de maşini, retail sau industria farmaceutică. De asemenea, oferă consultanţă şi asistenţă în procesul de obţinere a documentaţiei necesare rezidenţei şi desfăşurării de activităţi economice sau de raporturi de muncă de către cetăţenii străini, din cadrul sau din afara Uniunii Europene.
Conferința de Resurse Umane HR Summit Cluj-Napoca are loc în perioada 29-30 martie 2017, în incinta Impact Hub, sub sloganul „Difficult times? SuperHeRoes are here!”. Prin structura sa, HR Summit Cluj-Napoca este o experiență complexă, având în structura sa workshop-uri, prezentări, sesiuni de debate, zonă expozițională dar și oportunități de networking.
Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul oficial al evenimentului: www.cluj.hrsummit.ro.
Despre Conferința de Resurse Umane HR Summit
HR Summit este organizat de Libero Events, agenția de evenimente, B2B și B2C, sub semnătura căreia au loc conferințe și workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day,  Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar și târguri:  Touristica.

Related posts

CNAIR, 6 milioane de euro pentru lotul 3 Sebeş-Turda, constructor Tirrena Scavi

Stefana Muresan

Desant german la Cluj. 11 companii, prezente la primărie

Nora Dumitrescu

Diferit începe reconstrucția Podului Porțelanului din Cluj-Napoca

Stefana Muresan

BVB: Banca Transilvania şi Romgaz – Cele mai semnificative tranzacţii la inchidere

Stefana Muresan

Anca Moldovan, Product Marketing Manager NTT DATA Romania: „Clarvision susține dorința de diferențiere a companiilor și va contribui în continuare la reușita și creșterea lor”

redactia

Numărul de angajați din industria serviciilor de afaceri din Cluj va crește cu 10% în 2020

Papuc Irina

Primarii marilor orașe din România vor face schimb de bune practici la Cluj

redactia

Peste 65 de universitati de pe 4 continente la RIUF Cluj Napoca

Romgaz, contracte de vânzare – cumpărare gaze cu Oltchim, în valoare de peste 37 mil. lei

Stefana Muresan

Energia verde și industria alimentară subiectele forumului de afaceri româno-maghiar

Ionel Albu

HR Summit Cluj-Napoca – modele de urmat

Nicolae Pop

Electroglobal Cluj mizează pe afaceri de peste 22 mil. euro

Stefana Muresan

Medist Group se relocheaza in Novis Plaza

Stefana Muresan

Gările din Regionala Cluj, păzite de 1,3 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Expoziție de machete între cele două terminale ale Aeroportului Cluj

Nora Dumitrescu

Fiscul clujean îi ține pe contribuabili acasă

Nora Dumitrescu

ABA Crișuri consultă publicul cu privire la problemele de gospodărire de apelor

Traian Dan

Marile festivaluri “made in Cluj” produc 25 milioane euro

Nora Dumitrescu

Muzeul Țării Secașelor din Miercurea Sibiului

Stefana Muresan

Cele mai multe firme radiate sunt în comerț

Nora Dumitrescu

Daniela Maier: “Vom aduce la Cluj mediatori urbani din Italia și Japonia”

Stefana Muresan

S-a lansat STEMsylvania, școala de vară care reunește zeci de elevi și profesori din Transilvania

Stefana Muresan

Bogdan CHIRIŢOIU, Preşedintele Consiliului Concurenţei, participă la Conferința PRIA Competition Cluj-Napoca în 23 octombrie 2018

redactia

Șeful aeroporturilor din România: “Ne trebuie fonduri UE pentru terminalele cargo”

Nora Dumitrescu

Leave a Comment