Eveniment

Gabriela Szabó vine la The Women Cluj

Multipla campioană mondială la atletism, Gabriela Szabó vine la Cluj – Napoca, în perioada 14 – 15 martie, pentru a discuta cu peste 500 de femei lideri în cadrul Conferinței de Leadership Feminin The Woman despre performanțele sale profesionale și mentalitatea de învingător, elementele cheie ce au definit-o de-a lungul carierei de sportiv internațional.
Afis Conferinta The Woman 2017
Cum să fii un campion alături de Gabriela Szabo, la The Woman
Educația, puterea de a schimba lumea! este tema principală a celei de-a 6-a ediții a conferinței la care va lua parte și Gabriela Szabó, figură recunoscută pe plan internațional pentru rezultatele remarcabile din sport.
Bistrițeancă hotărâtă, absolventă a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Gabriela Szabó are un palmares impresionant de medalii: este declarată cea mai bună atletă a lumii și cea mai bună sportivă a Europei; este de patru ori campioană mondială la seniori și o dată la juniori, dar și vicecampioană olimpică, acestea fiind doar o parte din premiile obținute de-a lungul carierei. După 20 ani de activitate, Gabriela Szabó s-a alăturat companiei Adecco în calitate de CSR&Public Affairs Manager pentru a susține tinerii să-și găsească drumul în viață, educație și carieră.
„Am o vorbă pe care o transmit de fiecare dată: suma sacrificiilor trebuie să fie mai mare decât suma regretelor. Pentru orice lucru în parte trebuie să faci un sacrificiu pentru a nu avea mai târziu regretul că nici măcar nu l-ai încercat. Tocmai de aceea au apărut și rezultatele în cariera mea atât de repede. Îmi place să fiu tot timpul prima. Atunci când îți dorești ceva trebuie să muncești extrem de mult și cu perseverență. Altfel nimic nu pică din cer”, spunea Gabriela într-un interviu recent despre succesul ei în carieră.
Cum să devii antreprenor fără să îți rupi gâtul – Masterclass The Woman
Din cauza cifrelor tot mai îngrijorătoare despre procesul educațional continuu în România, ediția din acest an a conferinței are scopul de a sublinia importanța educației în societate și rolul esențial al femeii în tot acest proces. Alături de Gabriela Szabó vor lua cuvântul și alte femei de succes care vor susține prezentări, dezbateri și workshopuri în cele două zile ale evenimentului.
„Cum să devin antreprenor fără să-mi rup gâtul?” este masterclass-ul susținut în 14 martie de Mirela Bucovicean, fondatorul Molecule F care va aborda principalele noțiuni pentru construirea unui business și a unui brand, și va implica studii de caz personalizate pentru brandurile participantelor. Participantele prezente la eveniment vor participa și la workshopurile incluse în agenda evenimentului cu accent pe leadership, comunicare și management alături de speakerii Lucia Ciuca (Managing Director Quantum Data Science) sau Monica Eugeniu (Managing Director learning about).
În 15 martie Karina Ochis, CEO & Brand Master la KO by Karina Ochis și fondator al Elite Life Beauty and Wellbeing Spa va împărtăși participantelor din cariera sa de antreprenor, investitor, antrenor și speaker. Karina este un vizionar și o femeie de afaceri care călătorește în jurul lumii pentru a căuta soluții optime de dezvoltare profesională. În cadrul panelului de debate „Educația, puterea de a schimba lumea”, antreprenoarea va oferi informații valoaroase despre branding, marketing, antreprenoriat și stil de viață.
Karina Ochis speaker The Woman
Alături de Karina, speakerii Ella Björns (Speaker Internațional&Consultant), Mellisa Sterry (Fondator Bionic City), Einat Dan (Makeup artist), Eleanor Tabi Haller-Jorden (Președinte&CEO The Paradigm Forum), Daniela Palade Teodorescu (Editor șef Avatanje), Ludwik Sobolewski (CEO Bursa de Valori) sau Elena Maria Gheorghiu (Co-fondator OvidiuRO) vor susține prezentări și dezbateri în cea de-a doua zi a evenimentului.
Einat Dan Speaker The Woman 2017
Conferința The Woman, 6 ani de excelență
„Conferința The Woman promovează un proces educațional continuu prin intermediul subiectelor abordate, a liderilor de opinie pe care îi aduce în spațiul public, fiind un punct de referință pentru femeile dornice de dezvoltare”, au declarat organizatorii evenimentului, Libero Events. Ediția din acest an se desfășoară la Grand Hotel Italia în perioada 14 – 15 martie, iar înscrierile au loc pe site-ul oficial www.thewoman.ro/conference.
Început în anul 2012, evenimentul se bucură de un real succes și a ajuns la a șasea ediție. Peste 500 de femei de succes își dau întâlnire an de an și discută despre cum își pot îmbunătăți viața, atât la job cât și acasă. În acest an, The Woman a creat revista digitală The Woman.ro, iar în cadrul ediției curente a lansat platforma de mentorat Womentors.ro.
Companiile care au înțeles importanța educației în dezvoltarea comunităților și care sprijină evenimentul se numără:
Powered by: Raiffeisen Bank
Gold Partner: Carrefour
Sponsor: AVON
Partners: KO by Karina Ochis, Savage Beauties, Sabion, Ecco Shoes, Chic Ville, EuroGsm, Ciao Bella, Art&Craft, Sublime, Salon Arta Eleganței, Liberty Technology Park
Official Coffee: Meron
Official Car: RMB, She’s Mercedes
Supported by: Impress, Marty, Infinity Trophy, Wasabi, Tokyo, Magnolia.ro, Silver Business Center
Persoană de contact:
Mădălina Hodorog, Project Manager Libero Events
Tel: 0741 401 399/0773 392 397
Email: madalina@liberoevents.ro
Facebook (fotografii și video): facebook.com/TheWomanRo/

Related posts

PRIA Copyright and Intellectual Property

Ionut Oprea

Conferința ”Managementul KAIZEN™ în mediul de afaceri și social” și Acțiunea ”5S Public”, 6-7 iunie 2017

Stefana Muresan

Peste 500 de femei in lumina reflectoarelor la The Woman

Marea Unire a Vinurilor

Stefana Muresan

Cornel Cătoi, noul rector al USAMV Cluj

Transilvania Business

ACAROM organizeaza seminarul „Progress through Cooperation”, Bucuresti, 9-10 noiembrie 2017

Stefana Muresan

NRCC GALA DINNER in Cluj Napoca

Ionut Oprea

BusinessMark prezintă IFRS Forum 2018: Implementarea și dezvoltarea normelor IFRS în România

Stefana Muresan

Meat & Milk 2016, Workshop Ferma: Cine scoate de sub blestem, fermierul român?

Baby Boom Show ajunge la Brasov, 3 – 5 noiembrie 2017, Brasov Business Park

Stefana Muresan

Trenchless Romania, conferință & expoziție

Ionut Oprea

Ce ii tine pe antreprenorii din Moldova în loc?

NRCC Orange Night la a 6-a ediție

Ionel Albu

Empowerment–ul liderilor feminini la The Woman

redactia

Rezolvarea problemei exodului creierelor și a instabilității economice prin branding

Ligia Voro

Noi reglementari in domeniul Preturilor de Transfer

Arhitectura, factor cheie in evolutia oraselor

Transilvania Business

Curs de bună practică pentru organizarea și implementarea procedurilor de curățenie profesională în clădiri

redactia

Diplomați și lideri de business din țară și străinătate, la Conferința Internațională de Business Diplomacy

redactia

Cupa Transilvania Post, concurs de schi pentru copii

Transilvania Business

Conferinta nationala BUSINESS to more BUSINESS

Transilvania Business

Confort Construct & Instal, Arad, 22-25 martie

Stefana Muresan

A Mayor, a Minister, and a New York proptech guru meet at MIPIM

Stefana Muresan

Building Home Bucharest 2019

redactia

Leave a Comment